teknosilimo adlı üyeden alıntı

Hocam günlük kar oranı çok fazla sistem sıkıntılı bence çekim yapan başka kişiler var mı?

Gönderideki kanıtlar telegram grubumuzdakilerin çekimleri. Sadece benim değil.

impjix adlı üyeden alıntı

Günlük %10 veren sistem ************** çıkar bilginiz olsun. Öyle bir kar mı olur

Haklı olabilirsiniz.

mehmet01 adlı üyeden alıntı

Ne yani, 500 lira yatırdığımda 30 gün sonra 8700tl mi alacam? 😀 Adamlar bunu yapabiliyorsa zaten benim 500 lirama ihtiyaçları yok. Bankadan 10bin kredi çekerler onu 1 ayda milyonlara çevirirler.

Matematiğinize hayran kaldım beyfendi. 500 lira yatırırsanız 30 gün sonra 1500tl çekersiniz günlük %10 = günlük geliriniz 50tl demek oluyor.

andeveloper adlı üyeden alıntı

bir kaç gündür takip ediyorum arkadaşımız şirketin sahibi değilim diyo ama maaşaallah onlar kazansın diye kendini paralıyor @mehmet01 arkadaşıma katılıyorum zaten paraların geldiği papara göndericilerinden belli merak ediyorum yatıran başka kişiler varmı

Kendimi nerede paralıyorum anlayamadım sadece ödeme kanıtları koydum konuya bu zaten yapmam gereken bir zorunluluk. Papara göndericileri benim işim değil, hesaplarının limitleri dolduğunda papara hesaplarını değiştirmek zorundalar doğal olarak.

Eyvallah.