-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Yazarken anlatabilirim umarım,
Mesela şuan yazarken veya herhangi bir yazı yazarken PC'de sanki klavye de "alt" tuşuna biri basmış da ekran dan dışarı tıklanmış gibi oluyor.
bu sebeple her tuşa bastığım da uyarı tonu çalıyor ve internet bağlantım kesiliyor.
hemen olmuyor bir kaç kelime yazdıktan sonra oluyor.
virüs taraması yaptım fakat bir sonuca varamadım, nasıl bir beladır bu :norespond:
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
başka dil indirdinmi pc ye kısayol tuşu atanmış olabilir o tuşa basınca klavye yerleri değişiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tuşun arızalı olup olmadığından emin misiniz peki? Belki o tuşun yakınındaki bir tuşa bastığınız için tetikleniyordur. Aynısını yaşadım çünkü. Tuşlardan birinin silikonu yırtılmış sanırım, ve neredeyse temas halinde bekliyor hep. Klavyeye üflediğimde bile tuş basılmış oluyordu neredeyse. Ya da basmadiğim halde elimi üzerine hafif sürtünce bile işliyordu o tuş. Sık kullandığınız bir tuş ise eğer sizde de benzer durum olabilir belki. Ôzellikle de laptop kullanıyorsanız...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilgim yok malesef. Formattan hemen sonra başladıysa olabilir. Dil ayarlarını veya tuş işlevlerini kontrol edin. Hangi tuş hangi işlemi yapıyor gôrebilirsiniz klavye ayarlarından.
Dikkatli olun. Tuşların gôrevlerini yanlişlikla değiştirmeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.