-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Zaten belirttiğim gibi backlink den şüpheliyordum, şimdi kesin sebebi backlink oldu diye düşünüyorum artık.
Yeni site açacak arkadaşlara bir ders olsun, kesinlik ile backlink yapmayın arkadaşlar. Faydasından çok zararı oluyor. Üstelik geri dönüşü pek mümkün değil...
Belki çözüm bulunan arkadaşlar olmuştur da kurtuluruz bu illetten. Web siteleri için Covid-19 gibi bişey...
Appbilgi.com | Bilgi Paylaşım Sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Daha kısa olabilir fakat her seferinde anyı şeyi yapacak diye bir şey yok. Çok kısa başlık kabul etmez. Google'da hiç görüyor musunuz aşırı kısa başlık? Çok çok nadir. Kendi kafasına göre ekliyordur. En sağlıklısı "Yazı Adı - Site adı" veya "Yazı adı - Kategori" veya "Yazı adı - sloganınız" şeklinde seçim yapıp güncelleyin düzelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
impjix adlı üyeden alıntı
Daha kısa olabilir fakat her seferinde anyı şeyi yapacak diye bir şey yok. Çok kısa başlık kabul etmez. Google'da hiç görüyor musunuz aşırı kısa başlık? Çok çok nadir. Kendi kafasına göre ekliyordur. En sağlıklısı "Yazı Adı - Site adı" veya "Yazı adı - Kategori" veya "Yazı adı - sloganınız" şeklinde seçim yapıp güncelleyin düzelir.
Arkadaşım zaten sorun kısa başlık-uzun başlık yada yanlış adres falan değil. Var olmayan bir url ve başlığın arama sonuçlarında çıkması !!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Tagları kapa, yazı sonuna sitenin ismini koy
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşım anlamıyorsun herhalde, google kafasına göre indexleyebilir, olmayan şeyler de ekleyebilir başlığa. Bunun sebebi çok kısa olması !!!
Google var olmayan bir sayfayı nasıl indexlesin ? Bu zaten başlı başına Google'ın politikalarına aykırı olmaz mı? Asıl kendisi kullanıcıları yanıltıyor olma mı ?
Bu sorunu tetikleyen hata bizden kaynaklanıyor. Ya güvensiz yerlerden sağlanan backlink yada kullandığımız yazılım, eklenti vs.
Google bir ışık görmeden kafasına göre var olmayan bir url yada başlık oluşturuyor olması çocuk masalından başka birşey değil bence...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam backlinkle ilgili değil diyorum, tabiiki var olmayanı ekleyemez, etiketler, benzer makaleler gibi şeylerle dolu sayfa. Onlardan bir şeyler alıyor, başlığa ekliyor. Tamamen sitenin kendi iç optimizasyonu ile alakalı. Sen ona bir şey sunmazsan o sayfadan herhangi bir şey ekler. Keza description da bu şekildedir. Kendisi de söyler zaten, sen meta description versen bile onu eklemek zorunda değil, kafasına göre sayfadan bir alıntı yapabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam backlinkle ilgili değil diyorum, tabiiki var olmayanı ekleyemez, etiketler, benzer makaleler gibi şeylerle dolu sayfa. Onlardan bir şeyler alıyor, başlığa ekliyor. Tamamen sitenin kendi iç optimizasyonu ile alakalı. Sen ona bir şey sunmazsan o sayfadan herhangi bir şey ekler. Keza description da bu şekildedir. Kendisi de söyler zaten, sen meta description versen bile onu eklemek zorunda değil, kafasına göre sayfadan bir alıntı yapabilir.
Canım kardeşim ben seni çok iyi anlıyorum ama senin bahsettiğin şey çok farklı.
google'da site.appbilgi.com şeklinde arama yaparsan göreceksin ki. Sonuçlarda
animal.appbilgi.com
decor.appbilgi.com
photo.appbilgi.com
vs. vs.
şeklinde sayfalar çıkıyor, bu konuyu açan arkadaşımızda hemen hemen aynı sorunu yaşıyor. En azından bir benzeri.
Şimdi bu nasıl oluyor sence? Sitemizin optimizasyonu ile ilgili mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sorunun kısalıktan olduğunu sanmıyorum çünkü ayın 6'sından önceki yazılard aynı uzunluğa sahip sıkıntısı yok.