Dün akşam saatlerinde üstteki “dedikodu gönder” kısmından gönderilen dedikodulara baktığımızda aralarında güzel bir dedikoduya rast geldik. Daha önceleri bir kez dedikodusunu yaptığımız Yemre‘nin sitelerinden olan Beslenirkibu.com hakkında güzel bir haber olduğunu fark eder etmez hemen dedikodularını yapmaya koyulduk.

Yemre’yi yapmış olduğu tasarımlarıyla tanıdığımız kadar Beslenirkibu.com adlı sitesiyle de tanıyoruz hatta birkaç kez “karikatür tasarımı” yapacak mısınız gibi sorular da sormuş ancak pek olumlu yanıt alamamıştık. Fırat adlı karikatürü biliyorsanız beslenirkibu.com’un da amacını elbette tahmin etmişsinizdir. “Beslenir ki bu”, Fırat’ın kullanmış olduğu sözlerden ve karikatür severlerin de en çok kullandığı cümlelerden biri.



Almış olduğumuz mail’de bize “Yemre’nin twitter’da yazmış olduğu tweet“e de yer veren dedikodu severe çok şey borçlu olduğumuzu hissediyoruz çünkü şu sıralar gelen dedikoduların çoğu yalan dolan ve elbette yanlış anlaşılan da biz Magozin ekibi oluyoruz. Yemre’nin twitter hesabına baktığımızda bu haberin kesinlikle doğru olduğunu bariz bir şekilde öğreniyoruz.

Yemre biz dedikodu severlere “Uğur Gürsöy ile görüştükten sonra beslenirkibu.com’un artık Fırat’ın resmi sitesi olduğunu” belirtiyor. Gerçekten de böyle bir habere fazla şaşırmıyoruz çünkü Fırat için açılmış olan siteler arasında en güzel görünüme ve içeriğe sahip olan site bize göre Beslenirkibu.com idi. Yemre’nin söylediğine göre bundan sonra Beslenirkibu.com daha da iyi olacak, bakalım ne gibi etkinliklerde bulunacaklar?



Yemre ve ekibine bu habere çok sevindiğimizi ve daha da gelişmelerini istediğimizi belirtmeyi de unutmuyoruz :)

Kaynak: http://www.magozin.com/beslenirkibu-firatin-resmi-sitesi-oldu/