Öncelikle merhaba arkadaşlar bu ilk konum ayrıca ilk yorumum :angel: :)
Arkadaşlar küçüklüğümden beri bir internet sitesi açmaya merakım var ve işin doğrusu pek fazlada teknik bilgim yok. Bu yüzden genelde hazır siteler ve yönetim paneli olan scriptleri araştırdım.
En sonunda da aşağıda linkini verdiği scripti buldum ve satın aldım. Hoşuma gitti karantinada vakit geçirebileceğim kendimce bir şeyler başarabilirsem mutlu olabileceğim bir tasarım :)
[B][B]PlayTube - The Ultimate PHP Video CMS & Video Sharing Platform[/B][/B]
GEREKSİNİMLER:
PHP 5.5 or Higher.
MySQLi.
GD Library.
mbstring.
cURL.
allow_url_fopen.
DEMO SİTE : https://playtubescript.com/
Arkadaşlar ya bir şey bilmiyorsun video paylaşım sitesi kurmaya kalkıyorsun diyenler olabilir :D dediğim gibi bir şeyler öğrenmek güzeldir :D birde hazır yönetim paneli falan var maçı götürebilirim :D
Şimdi gelelim akıl danışacağım kısıma;
Arkadaşlar ben yukarıda özelliklerini de belirttiğim scripte uygun bir hosting sitesi arıyorum. Esasında tavsiye üzerine www.natro.com 'u buldum. Bir türk hosting şirketiymiş yalnız canlı destek kısmından çalışanlarına scriptin gereksinimleri ve scriptin linkini atınca buraya yüklüyemezsiniz dedi. Hatta Türk hosting sitelerine bile yüklüyemezmişim. Paylaşım sitelerini türk hosting firmaları galiba kabul etmiyormuş. Yabancı hosting firmalarından dashboard hosting almamı tavsiye etti.
Şimdi benim yaptığım sadece bu kadar :D
Bana üstte paylaştığım scripti hangi hosting sunucusuna sitesine yüklüyeceğime yardımcı olurmusunuz?
Siteyi kurduktan ziyaretçilerin içine video yüklüyebileceği ve sitenin kasmayacağı bir hosting şirketi arıyorum.
Bu hosting şirketini sitesini yazarken bu hostingin bir türü oluyorsa birazda detay verirseniz sevinirim :)