-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
102, (%100)
Merhaba arkadaşlar, aylarca düşünüp çok sağlam bir proje çıkarmaya çalışıyorum. Domain, host yazılım vs herşey alıyorum projeye başlıyorum lakin bir süre sonra vazgeçip bırakıyorum.
18 tane bu şekilde projeye başlayıp yarım bıraktım. Sizde de böyle oluyor mu? Tavsiyeleriniz nelerdir?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bende de var böyle bir durum, şuan elim de 25 bin dolar teklif gelen bir domain var custom sıvı soğutma ile alakalı ama ne domaini satıyorum ne de projeye başlayabiliyorum öylece bakıyorum. Bir başlasam çok güzel şeyler olacak ama hep bir adım atarken 3 adım geri atasım geliyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Kuva-i Kafsinkaf
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hazir yazilimla proje olmaz cunku sifirdan kendine ozel kodlatmalisin ki oda cok pahaliya mal olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Eğer tek başınıza proje tamamlamaya çalışıyorsanız bu sıkça başınıza gelecek bir problem. Bence bunun sebeplerinden bir tanesi sizi gerçekten o projeyi tamamlamaya itecek bir zorunluluğunuzun olmaması olabilir. Bir zaman sınırı veya maddi olarak o projeyi tamamlamaya zorlayacak bir şeyiniz olmalı. Ya da yakın zamanda farkına vardığım bir nokta da şu eğer grup olarak bir projeye başlarsanız, sadece kendinize bağlı olmayınca proje, diğer grup üyelerinin baskısıyla da bir projeyi bitirmek daha kolaylaşıyor.