İlk başta sadece birikiminiz üzerinden konuşmak gerekirse şunu söylemeliyim ki 25k kanada dolarım var diyorsunuz. 25k kanada dolarıyla kanada da neler alabilirsiniz buna bakının ardından Türkiye'de 25k kanada dolarına neler alabilirsiniz bunu kıyaslayın. Ardından oradaki iş durumunu düşünün garantide olduğunuzu düşünüyor musunuz? Ardından burdaki garanti durumunu düşünün. Ardından orada ilk etapta yapacağınız uçak biletine kadar olan tüm masrafların listesini ortalam fiyatlar dahilinde çıkarın. Şunu demeliyim ki eğer yurtdışında bir düzen oturtmayı başarırsanız güzel bir şekilde geçinirsiniz. Sağlık masrafları vs. İçin araştırma da yapmalısınız ayrıca orada kullanacağınız arabaya bakın bi misal veya yeme içmeye, dediğimi anlarsınız ama ben kanadayı pek bilmiyorum lakin fiyatlar buraya göre daha rahattı diye hatırlıyorum. Ve de şöyle ki eğer işler yolunda gitmezse, burada veya orada karşılaşacağınız zorlukları da hesaba katın. Hayata 1 kere geliyorsunuz. Mantıklı kararlar verip daha iyi yaşama şansı da birkaç kere karşımıza çıkıyor. Umarım hayırlısı olur...