Merrrrhaba arkadaşlar, bugün yine oturuyodum boş boş dedim ki şu maillere bi bakiyim de sitelerden birini eleştireyim. Baktım mailler arasında goldakvaryum.com var bende dedim şunu bi gezelim.

Öncelikle şunu söyliyim kanka forumda kim logo referansını sunuyorsa arasında senin logon var olum hayırdır logo yaptırma gibi bir fantezin mi var? Neyse eleştiriye geçelim.

Logon güzel tabi ne diyelim bir sürü logon var değiştir değiştir kullan. O yandaki 468×60 reklam alanı bannerini google amcanın görsel arama motoruna “468×60 banner” yazarak mı buldun naptın o nası itici bir bannerdir ya? Kaldır at onu hemen.

O logonun altındaki online sayaç varya onu koyucak başka bir yer bulamadın mı? Milletin gözüne mi sokuyosun anlamıyorum ki. Onu da saniye beklemeden kaldır asabımı bozma.

Temaya gelirsek eyvallah Okan abimizin yaptığı güzel bir tema ama senin siteyle ne alaka olum? Başka bir tema bul o blog teması senin site balık dolu deniz gibi napçan blog temasını. Renkleri de siyah falan olmamış yani git başka tema bul gel.

İçeriğe gelirsek sanırım alıntı yani bulduğun kaynaklardan yazıyosun yoksa o kadar balık hakkında bilgiyi nerden bilicen ansiklopedi falan mı yuttun? Bir de ana sayfada gösterilen makale sayısını 12 yap yazılardan sonra ölüm boşluğu var resmen çok itici. Oraları bir şekilde doldur. Artık toprak mı dökersin makalemi koyarsın benim sorunum değil.

Footer kısmı da idare eder çokta patlama yok yani normal footer ne bekliyosunki footer’dan? Zaten bi tasarımda en sıkıcı ve en önemsenmeyen yerdir. Yukarıları git özenle yap footer kısmını da bi dikdörtgen çiz iki yazı yaz tamam bitti.

Genel olarak değerlendirdiğimde sitende yapılacak işler çok. Bu dediklerimi uygula daha iyi bir siten olacak. Sonra gel bana teşekkür et. Bundan sonra sitelere puan da vercem. Sana puanım 5/10 haydi görüşmek üzere.

Sende sitenin şizofren adam tarafından eleştirilmesini istiyorsan, sizofrenadam.com/iletisim bölümünden bana yaz.

Orjinali: http://sizofrenadam.com/goldakvaryum-com-hakkinda-dusuncelerim.html