Gölgelik her temaya yakışan bir detay bence.. Ayrıca madem farklılık düşünüyorsunuz şöyle bir fikir verebilirim size, ilerde bir gün kullanmayı düşündüğüm bir detaydı :) Bugüne kadar header bölümünde sağda hep twitterda ki son mesajımız yada sayfalar yer alırdı, fakat ben onun yerine mesela rastgele tek bir konuyu çekip oraya yansıtabiliriz. Tabi güzelce şık bir tablonun içinde artık o kısmı size kalmış :)
aa aynen melek hanım oda süper olur vede şuda olabilir ona benzer haftanın en çok okunan konusu yada yada günün en çok okunan konusu gibi okunma istatisliklerine baglı olarak orada yer alabilir işte bunların hepsi için bir webmastera ihtiyac vardır :)
yada her sayfayı yenilediginde orada başka başka konu yada benzer konular yada resim galeri gibi gibi şeyler güzel olur :)
Ek Olarak:
Merhabalar..
Öncelikler son yazılar bölümünde 'bold' karakter kullanmayın bence. Çok koyu ve rahatsız edici geliyor.
4 Yorum/ Müjdat Sayar/ 00.00.0000 ve OKU bölümleri için de'İtalic' modunu kaldırmanız okunabilirliğini arttıracaktır. Ve son olarak sayfa geçiş menüsündeki font ufaltılabilir/bold kaldırılabilir.
Bir de böyle denemenizi tavsiye ederim. Göze daha hoş gelecektir.
Öncelikler son yazılar bölümünde 'bold' karakter kullanmayın bence. Çok koyu ve rahatsız edici geliyor.
4 Yorum/ Müjdat Sayar/ 00.00.0000 ve OKU bölümleri için de'İtalic' modunu kaldırmanız okunabilirliğini arttıracaktır. Ve son olarak sayfa geçiş menüsündeki font ufaltılabilir/bold kaldırılabilir.
Bir de böyle denemenizi tavsiye ederim. Göze daha hoş gelecektir.
ya aslında yalan olmasın bende ilk başta ince yazmayı düşünüyordum tahoma gibi arial yada helvetica gibi ama ne bilim elim kaydı heralde orası öyle oldu düzeltilir o yani ama sizce bu temayı geliştirsem mi ( gelirtirsek mi ücretsiz dagıtabiliriz ) farklılık iyidir düşüncesindeyim mesela şık menüler kullanabilirim biraz renk katabilirim biliriz temaya çünkü ben bunu sevdim sade hoş bence tabi sizlerin zevki nasıldır bilemem ama :)