Aelf Telegram'da CEO ve COO ile Ana Ağ (Mainnet) AMA Etkinliğine Ev Sahipliği Yapıyor



Aelf Genel Test Ağı, artık ana ağı başlatmak için gereken tüm özelliklere sahiptir. Aelf Enterprise v1.0.0 RC 1'in piyasaya sürülmesi ve Kod Denetimi Bounty Programının başarılı bir şekilde sonuçlandırılması, ana ağın başlatılmasının yolunu daha da açmıştır. 3 Aralık'ta, ana ağ başlatma yol haritasını güncelledik ve Aelf ana ağının 10 Aralık'ta başlatılacağını duyurduk!

Ana ağın başlatılmasıyla ilgili sorularınızı yanıtlamak için Aelf, Telegram topluluğunda çevrimiçi bir AMA düzenleyecektir. Bir saat boyunca Aelf'in CEO'su Haobo Ma ve COO Zhuling Chen, ana ağ lansmanı ile ilgili tüm soruları yanıtlayacaktır. Bu arada, 30 ELF'e kadar ödül kazanma şansınız olacaktır.

Ana ağ lansmanı hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bu Tweet'in (https://twitter.com/aelfblockchain/status/1336279464112574464) altına sorunuz ve ETH cüzdan adresinizi yazarak gönderebilirsiniz. Soruları önceden toplayıp Telegram'daki AMA oturumunda cevaplayacağız.

Zaman:
10 Aralık 2020 14:00 (Türkiye Saati ile)

Adres:
ælf (ELF) Telegram Topluluğu: https://t.me/aelfblockchain

Nasıl katılacağım:

Şu andan itibaren Aelf ekibi, Aelf'in resmi Twitter hesabının (https://twitter.com/aelfblockchain) sabitlenmiş Tweet'inin altına gönderilmiş olan soruları toplayacaktır. Kullanıcılar, şu andan itibaren sabitlenmiş Tweet'in altında sorular ve cüzdan adresleriyle yorum yapabilir. Önceden toplanan sorular aelf Telegram topluluğundaki [ælf (ELF) Community] canlı AMA oturumu sırasında yanıtlanacaktır. Etkinlikten sonra, AMA'nın tam metnini Twitter ve Medium'da yayınlayacağız.

Ödüller
- Twitter ve Weibo'da her biri 30 ELF, 20 ELF ve 10 ELF kazanması için 15 kullanıcı seçeceğiz.
- Canlı AMA sırasında her biri 30 ELF, 20 ELF ve 10 ELF kazanması için Telegram topluluğundan 15 kullanıcı seçilecektir.
- Her kullanıcı yalnızca bir ödül alabilir.
- Tüm ödüller, etkinliğin bitiminden sonraki 5-7 iş günü içinde gönderilecektir.



Bu AMA aracılığıyla Aelf; topluluğun sorularını yanıtlamayı ve Aelf ana ağını ve gelecekteki gelişimini derin, kapsamlı ve sistematik bir şekilde anlamalarına yardımcı olmayı umuyor. Sorularınızı hemen Twitter'da sabitlenmiş Tweet'in yorumlar kısmına gönderebilirsiniz. 10 Aralık 2020 saat 14:00'da görüşmek üzere!

KAYNAK: https://medium.com/aelfblockchain/aelf-will-hold-mainnet-ama-with-ceo-coo-on-telegram-a8a8626b14a9