Açıkcası ben çoğunluğun tersi olarak MyThemeShop veya Themeforest temalarından uzak durmanızı öneririm. Kötü oldukları için değil tabiki güzel temalar ama Themeforest üzerindeki birkaç tema hariç alanının en iyileri de diyemeyiz. Jannah gibi güzel temalar da var fakat öyle yaygınlaştılar ki artık neredeyse ülkede 3 sitenin 2'si Jannah, Sahifa, Newspaper vs. kullanıyor.

Hatta tema almak yerine Elementor pro alıp kullanabilirsiniz. Kendi temaları olan Hello Elementor teması ile de tamemen uyumludur. Siteyi A'dan Z'ye menülerinden, footer bölümüne kadar siz tasarlarsınız veya hazır tasarımlara yönelirsiniz. https://wordpress.org/themes/hello-elementor/

Kasım ayına özel iyi indirimleri vardı belki yılbaşı tekrar indirime girer Elementor. Veya çoklu lisans satın alanlar müşteri sitelerine Elementor PRO yüklüyorlar. Örneğin Elementor PRO yükleyip 1 sayfa tasarım yapanlar var, özellikle Fiverr gibi yabancı sitelerde. Oradan güvenilir bir satıcı bulup $5-$10 karşılığında elementor pro edinmiş olursunuz kendi araştırmanızı yaparak.