Merhabalar, sevgili gmodturkiye ailesi; Bildiğiniz üzere uzun zamandır bu platformu kurmak için çabalıyoruz, en sonunda kurmuş bulunmaktayız. Gün geçtikçe ufak tefek yenilikler ekleyerek forumu güncelleştirip tamamen kolay bir şekilde kullanmanızı sağlıyoruz. Platform tamamen Garry's Mod üzerine kurulu olduğu için bizde böyle bir çekiliş - etkinlik yapmak istedik. Aranızdan, 1 kişiye özel karakter modelleyeceğiz. Çekilişe, etkinliğe katılmak için aşağıdaki şartları yerine getirmeniz gerekmektedir.
- Forumda, en az 15 iletiye sahip olmanız gerekiyor.- Forumda, en az 5 adet konunuzun olması gerekiyor.- Discord sunucumuza en az 1 server boost basmanız gerekiyor ( Zorunlu değil, ancak çekilişte isminiz 2 kere yazılır )- Bu gönderiyi her hangi bir sosyal medya veyahut discord üzerinden 5 arkadaşınıza paylaşmanız gerekiyor.- Referans olarak, 3 adet arkadaşınızı foruma davet edip kayıt olmasını sağlıyorsunuz.- Discord adresimize 5 arkadaşınızı davet ediyorsunuz.Not: WMARACİ web sitesinden gelenler, çekiliş konusuna yorum yaptıktan sonra sonuna #wmaracıüyesi yazarlarsa çekilişte 1 tık ön plana çıkacaklardır.
Yukarıdaki şartları yerine getirdikten sonra, konu altına
Çekilişe katılıyorum ( Nhympex#7945 ) şartları yerine getirdim. Diyerekten yorum atmanız yeterli olacaktır, yönetim tarafından incelendikten sonra isminiz yazılacaktır. Ek olarak, bot üye gibi hile hurda için önlemler alınmıştır. Hile, hurda yapan kişiler çekilişten men edilecektir.