Öncelikle herkese selamlar,
İzmirde yaşayan, fikri, projesi, kodlayıcı, grafiker, içerik sağlayayıcı, oyun geliştirici gibi pozisyonlara sahip arkadaşlar arıyorum.
Neden İzmir?
Eğer yapılacak sağlam bir proje olursa yüz yüze devamlı görüşmek isterim. Ki bunu herkes ister.
Neden Ekip?
Yıllık 200-1000 TL arası masrafı olan siteler kendini zor kurtarıyor. Madem amaç para kazanmak bir ekip kurarak atıyorum 10 kişi 1000er TLden 10Bin TL yapar. Hem sağlam projeler ve siteler olur hemde 10 tane ayrı site yerine 1 site masrafı olur. Bir elin nesi var, iki elin sesi var boşuna dememiş atalarımız.
Neden Farklı Pozisyonlar?
Ekipte herkes kendi iş gücünü kullanarak tasarruf sağlamış oluruz. Her işin farklı bir bedeli var? Elbette bende biliyorum. Kalp, göz, vs. kendi başına bir organ iken bir araya gelerek bir insanı oluştururlar. Bizimde ekimiz böyle olacak inşallah.
Kafanızda Oluşmuş Bir Ekip Sayısı Var mı?
Açıkçası tam bir sayı yok. Üretici ekip, fonlayıcı ekip olarak ikiye ayırarak daha büyük projelere de imza atabiliriz.
Yoksa film sitesi kurarak, ücretsiz scriptleri kullanarak sağlam paralar kazanmak mümkün değil anca ego tatmini.
Neyse az çok düşüncelerimi paylaştım. Tanışmak isteyen ve beraber bir şeyler üretebiliriz diyen tüm İzmir'den arkadaşları beklerim.
E-posta , MSN : aytacsunar@gmail.com
Hayırlı geceler ve sahurlar