lostyazilim

İzmirde ikametgah eden Ekip kurmak istiyorum!

12 Mesajlar 2.434 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AYTACSUNAR AYTACSUNAR Back-End Developer Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Back-End Developer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 6 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
Öncelikle herkese selamlar,

İzmirde yaşayan, fikri, projesi, kodlayıcı, grafiker, içerik sağlayayıcı, oyun geliştirici gibi pozisyonlara sahip arkadaşlar arıyorum.

Neden İzmir?
Eğer yapılacak sağlam bir proje olursa yüz yüze devamlı görüşmek isterim. Ki bunu herkes ister.

Neden Ekip?
Yıllık 200-1000 TL arası masrafı olan siteler kendini zor kurtarıyor. Madem amaç para kazanmak bir ekip kurarak atıyorum 10 kişi 1000er TLden 10Bin TL yapar. Hem sağlam projeler ve siteler olur hemde 10 tane ayrı site yerine 1 site masrafı olur. Bir elin nesi var, iki elin sesi var boşuna dememiş atalarımız.

Neden Farklı Pozisyonlar?
Ekipte herkes kendi iş gücünü kullanarak tasarruf sağlamış oluruz. Her işin farklı bir bedeli var? Elbette bende biliyorum. Kalp, göz, vs. kendi başına bir organ iken bir araya gelerek bir insanı oluştururlar. Bizimde ekimiz böyle olacak inşallah.

Kafanızda Oluşmuş Bir Ekip Sayısı Var mı?
Açıkçası tam bir sayı yok. Üretici ekip, fonlayıcı ekip olarak ikiye ayırarak daha büyük projelere de imza atabiliriz.

Yoksa film sitesi kurarak, ücretsiz scriptleri kullanarak sağlam paralar kazanmak mümkün değil anca ego tatmini.

Neyse az çok düşüncelerimi paylaştım. Tanışmak isteyen ve beraber bir şeyler üretebiliriz diyen tüm İzmir'den arkadaşları beklerim.

E-posta , MSN : aytacsunar@gmail.com

Hayırlı geceler ve sahurlar

wmaraci
reklam

ultrahako ultrahako Don't be evil Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 633
  • Beğeniler 0 / 77
  • Ticaret 0, (%0)
Kaçın wm aracı adminleri maillerinizi kurtarın http://prntscr.com/dx04p Admin spamcısı Aytaç :D

Neyse :D Oyun yapımcısı bulabileceğini sanmıyorum burada oyun programlama forumlarına baksan daha iyi olur.

• Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 6 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
:D sunucuyla ilgili bir problem vardı galiba :D kafayı yemişti :D herkes diyor mail niye atıyon :D leayn gidin başka işim yok size mail mi atacam :D googlede kaç yıl olmuş silmemis :D ayıp ya :D

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)
Benim kafamda şöyle bir şey var.

10 - 20 Kişi ne kadar olursa, bir blog açılır. Bu bloga ekip her gün kendi kategorisine yazı girer. en az 150-200 kelime. Ve site 1 yıl içinde böyle idare edilir... Hiçbir karşılık almadan.

Taaki alexa düşüp, hit birkaç bine çıkıp, site tanınıp, Gooogle'a kendini sevdirinceye kadar...

Ve gerekli reklam yerleşimi, reklam alımları, tanıtım ve link alım-satımları yapılır. Böylece tatmin edici miktarda gelir elde edilir.

Benim kafamda böyle bir şey var, internetten de görüşülebilir fakat bu iş "yazar alımına" benzemiyor. Senin anlattığın "Bildiğin sitene yazar arıyosun" diyebilirsiniz. Fakat hiç alakası yok...

Yüzyüze görüşmek ve yüzyüze site arayüzü geliştirmek daha iyidir.

Bir düşünün, 10 kişi var ekipte, sitede de 10 tane kategori. Her bir kişi tek bir kategori ile ilgileniyor tabi profesyonel yazı girmek şartıyla. Bu sayede çok sağlam bir site ortaya çıkar. E tabi site için ilk başta para harcanacak. Tema, maskot vs. için.
Mucin

kişi bu mesajı beğendi.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.
wmaraci
wmaraci

faruk faruk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Starters' Agency
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 765
  • Beğeniler 38 / 89
  • Ticaret 10, (%100)

ultrahako adlı üyeden alıntı

Kaçın wm aracı adminleri maillerinizi kurtarın http://prntscr.com/dx04p Admin spamcısı Aytaç :D

Neyse :D Oyun yapımcısı bulabileceğini sanmıyorum burada oyun programlama forumlarına baksan daha iyi olur.

Gece gece güldüm hocam valla :D

girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co

GsliKahraman GsliKahraman Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci :)
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 761 / 199
  • Ticaret 2, (%100)

faruk adlı üyeden alıntı

Gece gece güldüm hocam valla :D

Aynen :)
Ama arkadaş çok saygılıymış öğrenmiş olduk :)

• Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 6 / 1
  • Ticaret 2, (%100)

CezaLet adlı üyeden alıntı

Benim kafamda şöyle bir şey var.

10 - 20 Kişi ne kadar olursa, bir blog açılır. Bu bloga ekip her gün kendi kategorisine yazı girer. en az 150-200 kelime. Ve site 1 yıl içinde böyle idare edilir... Hiçbir karşılık almadan.

Taaki alexa düşüp, hit birkaç bine çıkıp, site tanınıp, Gooogle'a kendini sevdirinceye kadar...

Ve gerekli reklam yerleşimi, reklam alımları, tanıtım ve link alım-satımları yapılır. Böylece tatmin edici miktarda gelir elde edilir.

Benim kafamda böyle bir şey var, internetten de görüşülebilir fakat bu iş "yazar alımına" benzemiyor. Senin anlattığın "Bildiğin sitene yazar arıyosun" diyebilirsiniz. Fakat hiç alakası yok...

Yüzyüze görüşmek ve yüzyüze site arayüzü geliştirmek daha iyidir.

Bir düşünün, 10 kişi var ekipte, sitede de 10 tane kategori. Her bir kişi tek bir kategori ile ilgileniyor tabi profesyonel yazı girmek şartıyla. Bu sayede çok sağlam bir site ortaya çıkar. E tabi site için ilk başta para harcanacak. Tema, maskot vs. için.

Blog tarzı bir site için çok süper bir şey ama buna kimse yanaşmıyor. Yanaşmadığı için onbinlerce atıl duran blog. Benimde izmirden seçme sebebim o. Yok yazı yazacakmışımda yok 1 sene sonra güzel blog olacakmış deyip kendi blog sitesini kurmaya çalışıyor. Güvensizlik çok ayrıca millet o kadar uzun süre beklemeye niyeti yok. Dediğin gibi 10-20 kişi sağlam bir blog portalı oluşturursa. Alacağı reklamlar her üyeyi tatmin edecek seviyede olacaktır. Diğer türlü alan adı yok alanı yok reklamı ooooooooooo...

Ek Olarak:

GsliKahraman adlı üyeden alıntı

Aynen :)
Ama arkadaş çok saygılıymış öğrenmiş olduk :)

Saygıda kusur olmaz :D
GsliKahraman

kişi bu mesajı beğendi.

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)
Heyecan arayanlar için iyi fikir :)
Dürüst ve yetenekli kişiler toplanırsa, güzel iş çıkartırsınız.
Benim nişan yaklaşıyor. Olmasa bir şeyler düşünürdüm.

• Üyelik 13.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 6 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
Vayyy :) Nişan Evlilik Sonra Çocuk :D Hehe :D Benimde 3 aylık oğlum var :)

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)

AYTACSUNAR adlı üyeden alıntı

Vayyy :) Nişan Evlilik Sonra Çocuk :D Hehe :D Benimde 3 aylık oğlum var :)

Maşallah oğluna :)
Yeni webmasterler gerekli tabiki bu ülkeye :D:D
GsliKahraman

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al