CezaLet adlı üyeden alıntı

Benim kafamda şöyle bir şey var.

10 - 20 Kişi ne kadar olursa, bir blog açılır. Bu bloga ekip her gün kendi kategorisine yazı girer. en az 150-200 kelime. Ve site 1 yıl içinde böyle idare edilir... Hiçbir karşılık almadan.

Taaki alexa düşüp, hit birkaç bine çıkıp, site tanınıp, Gooogle'a kendini sevdirinceye kadar...

Ve gerekli reklam yerleşimi, reklam alımları, tanıtım ve link alım-satımları yapılır. Böylece tatmin edici miktarda gelir elde edilir.

Benim kafamda böyle bir şey var, internetten de görüşülebilir fakat bu iş "yazar alımına" benzemiyor. Senin anlattığın "Bildiğin sitene yazar arıyosun" diyebilirsiniz. Fakat hiç alakası yok...

Yüzyüze görüşmek ve yüzyüze site arayüzü geliştirmek daha iyidir.

Bir düşünün, 10 kişi var ekipte, sitede de 10 tane kategori. Her bir kişi tek bir kategori ile ilgileniyor tabi profesyonel yazı girmek şartıyla. Bu sayede çok sağlam bir site ortaya çıkar. E tabi site için ilk başta para harcanacak. Tema, maskot vs. için.

Blog tarzı bir site için çok süper bir şey ama buna kimse yanaşmıyor. Yanaşmadığı için onbinlerce atıl duran blog. Benimde izmirden seçme sebebim o. Yok yazı yazacakmışımda yok 1 sene sonra güzel blog olacakmış deyip kendi blog sitesini kurmaya çalışıyor. Güvensizlik çok ayrıca millet o kadar uzun süre beklemeye niyeti yok. Dediğin gibi 10-20 kişi sağlam bir blog portalı oluşturursa. Alacağı reklamlar her üyeyi tatmin edecek seviyede olacaktır. Diğer türlü alan adı yok alanı yok reklamı ooooooooooo...

Ek Olarak:

GsliKahraman adlı üyeden alıntı

Aynen :)
Ama arkadaş çok saygılıymış öğrenmiş olduk :)

Saygıda kusur olmaz :D