-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostlar bir sorum olacaktı; link kısaltarak para kazanma işinde bizler linki kisalttigimizda kısaltmış olduğumuz linke tiklanilinca mı bize para veriyorlar? Yoksa linke tıkladıktan sonra karşılarına çıkan reklama tıkladiklarinda mı bize para veriyorlar? Yoksa sadece o reklamı görmeleri neticesinde bile bize para veriyorlar mı? Yani kısaca bize neye göre para veriyorlar? Anlayan varsa bu işlerden cevaplarsa sevinirim
Blog
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklamı geç butonuna tıklayıp asıl linke gidince para kazanabiliyorsunuz. Sadece reklama tıklanması yeterli değil, reklamı geç demesi şart.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@blog yani dostum diyelim ki kişi kısaltılmış olan linke tıkladı, ve karşısına 5 saniyelik bir reklam çıktı, o reklamı 5 saniye izledi ve sonrasında "REKLAMI GEÇ" butonuna tikladi. İşte burada bize reklamı geç butonuna tıkladığı için para veriyorlar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Link kısaltma sitelerinden pek bir şey anlayamadım. Reklâma gidiyor ama kısalttığım linkin esas adresine geri dönmüyor. Yani bloğumdan bir yazının linkini kısaltıyorum, reklâm geçilmiyor bir türlü. Ziyaretçi bunu virüs sanır diye siteye koymakta tereddüt ediyorum.