Sistem bana ait değil hocam ticimax ve ideasoft gibi bir yazılım sadece ürünler içinde satışa hazır. Birde e-ticaret sitesini alanlarda tedarikçi ekliyebiliyor böylece 680 mağaza satışı yaptılar. 1000 kadarda tedarikçi var İyi kazananlar oldu açıkcası zaten yazılım firması kesin kazanırsınız demiyor. Boş e-ticaret yazılımı alıcağınıza içnide ürünler satışa hazır e-ticaret sitesi veriyoruz diyor emek verenler kazanıyor gerçekten. Bende ilk kazancımı bugün yaptım 500TL komisyon geldi şimdi 14 günlük yasal iade süreci var olurda müşteri ürünü beğenmezse sıkıntı olmasın diye 14 gün blokede kalıyor sonra %20 stopajı ödenip benim hesabıma yatıyor.
Vergiyide benim yerime ödüyorlar böylece o konudada sıkıntı yok gelir vergisi ödüyorlar.
Şimdi 680 mağazada ürün olarak trendyol potansiyelinde bence 680 sitedede şuan 20.000 Farklı ürün var.
Tedarikçiyi getiren e-ticaret site sahibi komisyon oranlarında anlaşırsa çok uyguna oluyor. Mesela benim getirdiğim adam ürününü daha uyguna koydu
https://e-hizli.com/masaustu-bilgisa...yeli-TKU335997
Hocam selamlar, bu tür kazançlarda vergi verme durumu karışık bir konu ama kanunlara göre, sürekliliği olan kazançların vergisini vermek durumdayız." diye biliyorum. "Gelir vergisi ödüyorlar" demişsin, nasıl oluyor, bu konuda daha fazla bilgi verebilirsen sevinirim. Selamlar iyi çalışmlar.