agasarts61 adlı üyeden alıntı
firma rehberi websitem var.
örneğin;
site.com/istanbul_mjet_beşiktas_magazasi gözüken url adresimi site.com/mjet-besiktas-magazasi olarak düzenledim.
yani şehir adlarını kaldırdım ve _ işaretini - yaparak yeniden linklendirdim.
diyeceksiniz ki yönendirme neden yapmadın;
16bin sayfam var hadi birşekilde yönlendirdim diyelim ama ileriye dönük olarak bakarsak yeni eklediğim firmalarda yine aynı durum olacak ve sürekli yönlendirme olacak. benim amacım kalıcı bir çözüm bulmaktı.ama en büyük endişem sıralamalar ....
gözü karattım artık urlleri değiştirdim. googleın istediği paraemtrelerde güncelledim. bayabi dalgalanma olacağını düşünüyorum.
enerjiveguc
Arama motorlarının web sitelerini indeksleme mantığının temeli link yapısından geçer. Keşke sitenin en başında link yapısı hakkında briaz inceleme yapma şansı bulsaydınız. 16bin girdi sizi epey uğraştıracak ama sonuçta doğrusunu yapmış olacaksınız.
bir makale örneği olarak sizin verdiğiniz örnek üzerinden gidecek olursak dikkat etmeniz gereken noktalar var.
Yazı adı: İstanbul Mjet Beşiktaş Mağazası
Kalıcı bağlantı: istanbul-mjet-besiktas-magazasi şeklinde olmalıdır.
Linklerde Türkçe karakter kullanılmamasına dikkat etmelisiniz. Linkleri wordpress kendisi yapılandırıyor bunun için birşey yapmanıza da gerek yok. verdiğiniz örnekte /istanbul_mjet_beşiktaş_magazasi ndaki
beşiktaş ı nasıl girdiğiniz düşündürdü. Bunun olmamasına dikkat etmelisiniz.