-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster , Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar sitem için seo çalışmaları yapmaya çalışıyorum. Az çok yazılan tavsiyelere uymaya çalışıyorum. Pagerank değerini yükseltmek için Toplistlere ekleyin demişler bir siteye ve 40-50 Tane Toplist adresi vermişler. Bu Toplistlere sitemi eklemem işe yarar mı? Google tarafından uygunsuz bir hareket olarak algılanmaz mı? Google tarafından banlanma riskim nedir? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. SEO Konusunda tecrübeli arkadaşlar msn de bırakabilirlerse çok memnun olurum.Sormam gereken sorular bitmiyor haliyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaman kaybından başka bir şey değil. Her fırsatta söylüyorum. Özgün içerik üretmeye bak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sitenize örümcekler gelmiş. Bilgiler kaydedilmiştir.. Dizine girmesi birkaç günü bulabilir. Aceleye gerek yok.
Öğretmenlikte.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster , Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısın hocam ben de aynı kanaatteyim. Benim ihtiyacım olan hit. Ancak yol yine PR ye çıkıyor PR olmadan google'da üst sıralarda çıkabilirmiyim?
bu arada msn ekledim hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
güvenlik
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
pr ile üst sıra alakasız örnek vereyim emynetsohbet.com pr değeri 5 nerde üst sırada ? bi örnek daha mirccafe.com pr3 hedef kelimesi mirc mesala mirc kelimesinde ilk sayfadaki sitelerin bir çogu pr2 / 1 dir tahminimce yani sıralama ile pr farklı şeyler he diyorum ya pr7 8 vs alına biliyorsa o güzel hiç b işe yapmazsan sattıgın linklerle deli para kazanırsın :)