güncelleme bitti diyor yalan siz google nin arka yüzünü daha görmediniz artık oda yeni dünya düzenine ayak uyduruyor
birşeyler test ediyorlar geçen google servislerinin youtube gmail gibi. vb. kesintiye uğramasını siz hata mı sandınız malesef bunun arkasında ciddi denemeler var. buda o testlerden biriydi
benim 5 sitem var 2 si haber ajans haberi alır ful kopya 3 diğer sitemde sadece özgün içerik hergün girilir özgün düzenli içerik girilen siteler geriledi yüzde yüz hit kaybı . ajans haberi lan sitelerim tavan yaptı resmen ziyaretçi uçuyor sitede
anladığım kadarıyla google artık tamamıyla butun sıralamaları buyuk sitelere verecek kullanıcıda memnunmus buyuk sitelerin yaptığı herşeyden hatırlarsanız google bi ara sitelerde memnunmusun değilmisin diye anket gibi bir sonuc çıkarıyordu ziyaretçilerin karsısına insanlar spam yapan sitelere hep memnunuz diye gülücük yolladılar bu onun planıydı şimdi uygulandı insanlar bu durumdan memnun biz daha neyin derdindeyiz ? artık kuçuk ölçekli sitelere yer vermeyecek emin olun göreceksiniz. kucuk dediğim sitelerde en az gunluk 20k hiti olan sitelerden bahsediyorum!!
söylenecek çok şey var ha bu arada arkadaslar ben 15 yıldır internet sektöründeyim 15 yıldır aktif olan internet sitelerim var ikisi yerel site kısaca bu işle uğraşmayın uğarsacaksanızda kopya içerik yapın inanın hiçbir şey olmuyor
kalın sağlıcakla