Katılıyorum, umarım bana çıkar ya. Gerçekten çok mutlu olurum. Yeni yıldan beklentilerim ise,

Her şeyden önce bize, başta kendi annem olmak üzere annelerimize, babalarımiza; ailemize Allah sağlık versin. Aile çok kıymetli, Allah kimseye aile acısı yaşatmasın.

Yoksulun; parası olmayanin Allah yardımcısı olsun. Gönlü yoksulun ise Allah gönlüne göre versin inşallah. Kalbi pas tutanın, kalbi nurlansın.

Allah herkesi sevdiğine kavuştursun. Şimdiyi ve içinde bulunduğumuz geleceği güzelleştiren insanlarla karşılaştırsın her zaman inşallah rabbim 🙏

Terör belası yok olsun. Dünyada hiçbir zaman 1 tane bile insan ölmesin istiyorum. Zalimlerin, teröristlerin ise Allah aklını alsın inşallah. Kim ki bir çocuğun tek damla gözyaşını akıtıyorsa Allah beter etsin inşallah.

Allah erkek, kız farketmez; kalbi temiz olan herkesin ömrünü kalbine endekslesin inşallah. Kalbi temiz olanın tek damla gözyaşı akmasın istiyorum yeniyılda.

Yeniyılda, imkansız görünebilir ama kötülüğün 0 olmasını diliyorum. Sevgi diye bir şey var, insanlar el ele tutuşsa, birlik olsa, uzansak sonsuza.

Kendim için yeniyıl temennim, Allah karşıma hanımefendinin en iyisini, en hayırlısını çıkarsın inşallah. Bugüne kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Bundan sonra olursa da bir kez olsun, iyi olsun, hoş olsun, aşk olsun. Gerçek aşkı yaşamak istiyorum.

Yeni yıl için bir de beklentim var. Şey, Iımm.. ! Benim hayranı olduğum ve severek yapacağıma inandığım bir meslek var: Oyunculuk. Evet bu mesleğe hayranım. Yeniyılda mesleğimin oyuncu olmasını ve bu mesleğin benim ve ailemin mutlu bir hayat sürdürmesini sağlayacak gelir kapısı olmasını diliyorum.

Yeniyılda din, dil, ırk farketmeden evrenin her bir köşesinden insanların musmutlu bir hayat geçirmesini diliyorum. Küsler barışşın, hastalar iyileşsin inşallah.

Yeniyılda bir diğer dileğim, Allah beni aileme karşı utandırmasın. Bolluğu görünce ailesini, arkadaşlarını unutup defedenlerden eylemesin. Her zaman hayırlı bir evlat, hayırlı bir baba, hayırlı bir kardeş ve hayırlı bir insan olmayı diliyorum.

Yeniyılda Noel Baba gerçek olsun ve insanlara kötülüğü unuttursun. O derece inanılmaz bir yıl olsun. Allah şeytanın şerrinden korusun, Allah yaptığımdan pişman olduğum şeylerden ettiğim tövbeleri kabul etsin inşallah. Pişman olacağım işler yapmakta nefsimden korusun rabbim.

Dünya iyi ve hep iyi olacak insanlara kalsın dilerim,