-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet arkadaşlar yaklaşık 15 gündür belki düzelir diye bekliyorum fakat hergün durum aynı.
Şu an için 356 sayfa gösterimine 1 tane reklam tıklaması var blog sitemin.bunun normal olması imkansız benim bilgim yetersiz. Bu işten anlayan kişiler lütfen bana dönsün. Muhtemelen reklam yerleşimi vs onlarda problem var diye tahmin ediyorum.
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
https://prnt.sc/w652dq tık gelsede ücret çok düşük hocam heves kalmıyor
Bugüne kadar hep ileri denedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saçma sapan politika adamı kanser ederler sanki verdikleri evro dolar anasını satıyım verdikleri paraya 1 bardak çay içilmiyor. Aylardır uğraşıyorum bu kadar emeğimin çöpe gidişini görmek adama koyuyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"Evet arkadaşlar yaklaşık 15 gündür belki düzelir diye bekliyorum fakat hergün durum aynı."
"Ben de 27 yıldır hayatım düzelir diye bekliyorum ama hiç bir şey düzelmiyor" demek geldi içimden :) Projenize biraz bakım yapabilirsiniz. Beklemeyi bırakmanız gerekiyor. Bugün içerik girdiğinizde akşam para kazanmazsınız. Yarın da kazanmazsınız. Diğer ay belki. Diğer yıl da belki. Ama sonunda mutlaka projeniz hak ettiği yere gelir. Kazananlar ile kaybedenler arasında sadece irade farkı var yetenek farkı değil.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Projeye başlayıp hemen ertesi gün para kazanayım diye başlarsanız hiçbir şey kazanamazsınız. Öncelikle yaptığınız işten zevk alacaksınız. Para zamanla gelecektir. Tutunamayan sitelerin en büyük hatası bu: Sabırsız olmak ve bekleyememek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Konunun üzerinden bir kaç gün geçmiş ama ben incelemek isterim web sitenizi. Adresi gönderir misiniz?
Muratcamoglu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum sosyal medyaları iyi kullan instagram facebook sayfaları gruplar discord pinterest hepsini düzenli kullan ama otoriter siteler var onlarla rakabet etmek zor onun için zamana ihtiyaç var
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDER MİSİNİZ?
İnstagram sayfamız
www.instagram.com/gul.yabaniii