Kiralık sistemler güncelleme ve ek özellikler olarak daha iyi gözükebilir. İşin angariye tarafını başkaları sizin için yapıyor. Eğer yeterince bütçeniz varsa kesinlikle düzgün teknik destek alt yapısı olan bir firmanın yazılımını kullanmanızı tavsiye ederim. Şu özelliği istiyorum dediğinizde çalışmaya başlarlar. Bu tarz firmaların 2 sıkıntısı vardır. Birincisi her istediğiniz şey için yüksek ekstra ücret alırlar. En ufak şey için bile bi kaç bin lira fiyat isterler. İkincisi kendi yazılımlarının harcadığı CPU ve Trafik için habire ekstra trafik ücreti yansıtırlar. Örneğin çoğu yazılım ürün resimlerini optimize etmeden upload eder. Bu da sizin daha az ziyarette daha fazla trafik harcamanıza sebep olur. Bir süre sonra bakmışsınız yazılımı kiraladığınız yerle neredeyse ortak olmuşsunuz.

Amacınız eticarete başlamak gidişatı görmekse, bütçeniz varsa Magento bütçeniz yoksa WooCommerce veya Opencart öneririm. SEO ve Reklam için her üç yazılımda güzel geri dönüşler sağlar. @Mrtcn dediği gibi güvenlik sorunları warez tema veya eklenti kullandığınızda ya da sürümünüzü güncellemediğinizde ortaya çıkabilir. Birden fazla kredi kartına taksit yapabilmek adına çoğu sitenin bir bankanın posu yerine İyzico veya PayTR alt yapısı kullandığına göre zaten çalınabilecek bir kredi kartı bilgisi olduğunu da düşünmüyorum.

Örneğin daha önce WooCommerce alt yapısıyla çalışma yaptığım firmalardan bir ayakkabı sitesi var. Google " kapıda ödeme ayakkabı " aramasında neredeyse 2 yıldır 1. Sayfa da birinci sıra ile dördüncü sıra arasında gidip geliyor. ( https://ayakkabiyolla.com/ ) N11, GittiGidiyor, Trendyol, Hepsiburada gibi pazaryerleri entegrasyonları da var. Sitelerinden de gayet memnunlar. Marka tescili yaptırıp com.tr alan adını da aldılar. Onun içinde aynı tema ve ekstra eklentilerle çalışma yapmamı istediler. Yazılım elbette önemli ancak sizin kararlılığınız ve devam etme azminiz daha önemli. Önemli olan başarmak isteyip istememeniz.