lostyazilim
tr.link

İnternetten Elde Edilen Kazançlar Için Vergi Düzenlemesi - DESTEK OLUN

5 Mesajlar 935 Okunma
lstbozum
tr.link

SABQCES SABQCES WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** C**
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 10 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar, internetten elde edilen kazançların vergilendirilmesi konularında herkes dertli ve bir çözüm yolu arıyor. Herkesin söylediği ve hem fikir olduğu bir konuda birlik olup sesimizi duyurmak. Bizde buna öncü olmak istedik.

Özellikle yeni çıkan kanun ile vergi düzenlemelerinin çok zor olmadığını anlayabilirsiniz; "...evde ürettiği ürünleri internet üzerinden satan kişilere, 220 bin TL’ye kadar vergi muafiyeti sağlanacak, sadece hesaplarına aktarılan tutarlar üzerinden, aktarım tarihi itibarıyla %4 oranında gelir vergisi tevkifatı yapılacak."

Bu kanundaki gibi bir vergi düzenlemesi bizim sektörümüz içinde uygulanmalı, [COLOR=#E25041]internetten kazanç elde edenlerin belli bir tutara kadar istisna kapsamında tutulması, mükellefiyet tesis ettirilmeden kolay bir şekilde vergisini ödeyebilmesi sağlanmalıdır.[/COLOR]
Ayrıntılar için ortak bir içerik hazırlayıp imza kampanyası başlattık, konu içeriği ve isteğimiz detaylıca yazıyor. Ne kadar çok destek verirseniz, ne kadar çok paylaşırsanız sesimizi o kadar duyurabiliriz. Yeterli bir imza sayısına ulaştığında ise konuyu gerekli makamlara da bizzat ileteceğiz.

Detaylar ve imzanız için LÜTFEN DESTEK OLUN ve destek olunmasını sağlayın;

https://www.change.org/internet-kazanclari-vergisi

wmaraci
reklam

Casoom Casoom WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2020
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 42 / 46
  • Ticaret 0, (%0)
İmzaladım ve 20 lira da destek verdim. Siz de imzalayın 20 liram boşa gitmesin :) :) :)
Javadanadam

kişi bu mesajı beğendi.

Decanus Decanus # SEO Expert Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO & Web Tasarım
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 461
  • Beğeniler 0 / 139
  • Ticaret 32, (%100)
Ben de imzaladım fakat bu tarz uygulamaları dikkate alıyorlar mı ki?

webtegez webtegez İstersen Milyoner Olursun Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektronik Teknikeri - PHP'ci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 100 / 99
  • Ticaret 0, (%0)
Benim herhangi bir vergi borcum yok sıkıntı yok ama gene de olanlara destek vermek amacıyla bende imzaladım. :)
Casoom Javadanadam

kişi bu mesajı beğendi.

Batuhan P. | SoftVore.com
wmaraci
wmaraci

Casoom Casoom WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2020
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 42 / 46
  • Ticaret 0, (%0)
Bu kampanyanın vergi borcuyla ilgisi yok bu arada. Durduk yere gereksiz vergi borcu olusmasını engellemek için.

Evinizde makarna yapıp internet üzerinden satıyorsanız belli bir miktara kadar 4% vergi ödüyorsunuz.

Bizim gibi internet üzerinden geliri olanlara da benzer uygulama yapılsın, amaç bu. Adsense üzerinden aylık 2000 lira kazanıyorsanız aldığınız para kurduğunuz şirkete gidiyor zaten. Vergi + KDV + Bağkur + Muhasebe ücretleri. Stopajı saymıyorum bile.

Aynı dertten ben de muzdaripim. Birkaç aydır kazandığım parayı çekmiyorum başıma iş almamak için.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al