-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese iyi akşamlar dilerim, öğrenciyim ve web yazılımı ile uğraşmaktayım, halen kendimi geliştirmekteyim. Artık bu uğraşımı bir gelir haline getirmek istiyodum bundan dolayı da kendi scriptlerimi kodlama ve bunları satma kararı aldım. Farklı insanların satmış olduğu yazılımları inceleyerek ilk kendi scriptimi yaptım. Ama daha yolun çok başındayım :D Tam olarak bitmiş gibi gözükse de aslında tonlarca eksiğinin olduğunun farkındayım. Kafam çok karıştı. Bana bu durumda yol gösterici olucak biri lazım. Bu projemdeki eksiklikleri, nelerin olması gerektiğini bana söyleyebilecek biri lazım. Güncel olarak bu işlerle uğraşan biri yazar ise ona özelden scriptimi göndermek isterim. Bir incelesin ve önerilerini bana iletsin. Kendimi bu şekilde daha iyi geliştirebileceğimi düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. iyi akşamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilen birisine de gönderseniz tamamı ile kullanmadığı sürece eksik kısımları göremeyecektir. En iyi yol demo olarak kullanıcılara dağıtmak ve geri gelen bildirimlere göre eksiklikleri zaman içerisinde kapatmak olmalı bence.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
forces adlı üyeden alıntı
Bilen birisine de gönderseniz tamamı ile kullanmadığı sürece eksik kısımları göremeyecektir. En iyi yol demo olarak kullanıcılara dağıtmak ve geri gelen bildirimlere göre eksiklikleri zaman içerisinde kapatmak olmalı bence.
imza...
Appbilgi.com | Bilgi Paylaşım Sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tek bir kullanıcıdan gelen feedback ile tüm sistemi tamamlayabileceğinizi düşünüyosanız eğer, bir kere daha düşünün :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şimdi bu hazırlayacağım demoda değişiklik yapılsın dimi diğer türlü bir anlamı kalmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
demoya yükle scripti. eksikleri kullanıcılar bildirsin takıldığın yapamadığın yer olursa ben yardım ederim :)