Şahsi görüşümü belirtmek isterim. Birincisi kullandığınız tema zaten çok hızlı bir tema değil aynı zamanda çok koyu renkler kullanılmış gerçekten çok kasvetli duruyor.

Artı resimleriniz optimize edilmemiş en az %50 civarında optimize edilebilir görüyorum Regina Triko Kazak resimlerinizden birini kontrol ettim. Sizde https://imagecompressor.com/tr/ buradan kontrol edebilirsiniz.

Kullandığınız paket 2 Gb Ram olan bir hosting bunun etkisi de büyük. Bana göre en az 4 Gb ram olmalı.

Cloudflare avantajli gibi gözükse de her zaman için avantajlı değildir. Sizin değerlerinizi yüksek gösterebilir ama sitenizin yavaşlamasına da sebep olabilir. Almış olduğunuz pakette ücretsiz ssl varken sırf ssl için ben gereksiz buldum.

Cache üzerinden hızlandırma yapılabilir ancak ne kadar başarılı olur bunu farklı bir yerde denemek gerek. Ben çok büyük başarılar göstereceğini düşünmüyorum ama yine de tatminkar olabilir. Eğer ciddi bir bilgiye sahip değilseniz cache denemelerini başka yerde yapmanızı tavsiye ederim veya yedek alarak denemekte fayda var.

Uzaktan bakarak sadece ihtimaller sıralanabilir. Bu siteden ekmek yemeyi düşünüyorsunuz bence konunun uzmanı birinden destek almanız da fayda var.