Öncelikle ilgin için teşekkür ederim.
Mr.bara adlı temayı kullanıyorum. Anasayfa da slider da 3 adet görsel mevcut gerisi ürünler zaten Anasayfada da 6 ürün mevcut ve resimleri geç yükleme olayı mevcuttur. 8 ürün mevcut toplamda. Görseller smush ile optimize edildi. E ticaret olduğu için woocommerce eklentileri falan var toplasak biliyorum çok fazla ama 20 falandır eklenti sayısı ama gerekli eklentiler yani.
Cloudflare kullanmamın sebebi ssl vermesi ve koruma falan vs şeyler sağlaması ama en cok ssl tabi.
Mr.bara adlı temayı kullanıyorum. Anasayfa da slider da 3 adet görsel mevcut gerisi ürünler zaten Anasayfada da 6 ürün mevcut ve resimleri geç yükleme olayı mevcuttur. 8 ürün mevcut toplamda. Görseller smush ile optimize edildi. E ticaret olduğu için woocommerce eklentileri falan var toplasak biliyorum çok fazla ama 20 falandır eklenti sayısı ama gerekli eklentiler yani.
Cloudflare kullanmamın sebebi ssl vermesi ve koruma falan vs şeyler sağlaması ama en cok ssl tabi.
Site açılışını etkileyen nedenleri arasında preloader ın aktif olması, jetpack eklentisinin olması, görsel optimize için smuhs eklentisi kullanmanız, 404 font sorgusunun dönmesi gibi sorunlar göze çarpıyor. Font için sadece bir tür font tercih etmeye çalışın. Onun varyasyonlarını kullanırsanız 404 font sorgularından kurtulabilirsiniz.
Zaten az sayıda ürün var diyorsunuz, burada yapmanız gereken görsel optimize eklentisini kaldırmanız ve tinypng de görselleri optimize edip ürünlere yüklemeniz. Bu size ürün görselleri için ortalama %50 avantaj sağlar.Eğer farklı boyutlarda görseller varsa hepsini kaldırın ve her ürün için aynı boyutta olacak şekilde görsel kullanmaya çalışın. Mevcut ürün görsellerinizin boyutları da oldukça büyük.
Ayrıca Giysiler haricindeki kategorileri de kaldırmalısınız. Boş sayfalar arama motoru robotları için iyi bir şey değil.
Siz eklenti listenizi de üşenmeden yazın, belli ki harici eklentilerde ağırlık yapıyor.