Cyberpunk 2077'nin merakla beklenen lansmanı, 2020 için oldukça uygun olan plana göre gitmedi.

Cyberpunk 2077'nin merakla beklenen lansmanı, 2020 için oldukça uygun olan plana göre gitmedi. Konsollarda, oyunda çok fazla hata var ve açıklanandan daha kötü performans var, görünüşe göre hiçbir Keanu Reeves telafi edemez . Pek çok oyuncu, oyunun konsoldaki mevcut durumundan anlaşılır bir şekilde memnun değil ve Cyberpunk 2077 geri ödemelerini arıyor. Paranızı geri almak istiyorsanız, bu makale Cyberpunk 2077 için nasıl geri ödeme alacağınızı gösterecektir.

Neyse ki, CD Projekt Red, Witcher 3'e göre, hataları düzeltmek, genellikle oyunlarını geliştirmek ve oyunlarını piyasaya sürdükten sonra sürekli destek sunmak için iyi bir geçmişe sahip. oyun, bir dizi inceleme kuruluşunun son nesilde oynanamaz olarak adlandırdığı . Şu anda piyasaya sürülen Cyberpunk 2077'nin gerçek Xbox Series S / X veya PS5 sürümü olmadığından (ancak, geriye dönük uyumluluk modu sayesinde her iki konsolda da oynayabilirsiniz) ve yeni nesil konsolların devam eden sıkıntısı, oyuncuların çoğu Xbox One ve PS4 konsolları. Yani bu konsollarda oynanamaz bir oyun oynamak affedilemez. Oyuncular zaten satın aldıklarında oyunun tadını çıkarabilmeleri için oyunun düzeltilmesini beklemelerine gerek yoktur.

Cyberpunk 2077 Geri Ödeme Beyanı
CD Projekt Red, 14 Aralık'ta ilk olarak oyunların piyasaya sürülmeden önce oyunların herhangi bir görüntüsünü konsollarda göstermemesi nedeniyle oyuncuların makul bir satın alma işlemi yapmalarına izin vermediği ve daha sonra oyunun durumu için “son nesil” konsollarda özür dileyen bir açıklama yaptı. Daha sonra oyunculardan dijital satın alımlar için PSN ve Xbox iade sistemlerini ve kutulu sürümler için satış noktasından kullanmalarını isteyerek para iadesi teklif etmeye devam ettiler. Bu kanallar aracılığıyla yeniden eğitim alamazsanız, CD Projekt Red'den de belirlenmiş bir destek e-postası vardır: helpmerefund@cdprojektred.com

Cyberpunk 2077 İade

Cyberpunk 2077 Dijital Geri Ödeme Süreci

Playstation
Cyberpunk geri ödemelerinin nasıl ele alınacağına dair ilk kafa karışıklığına rağmen, PlayStation'ın PlayStation web sitesinde Cyberpunk 2077 iadeleri için özel bir sayfası var . Sony Interactive Entertainment, PlayStation Store üzerinden Cyberpunk 2077 satın alan oyunculara para iadesi sunan bir bildiri yayınladı. Ayrıca, bir sonraki duyuruya kadar Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store'dan kaldırma konusunda olağanüstü bir adım atıyorlar .

iadenizi kurtarmak İçin yapmanız gerekenler Giriş Yap Bu sayfanın alt kısmında ve talimatları uygulayın. Bu, yalnızca oyununuzu doğrudan PlayStation Store'dan satın aldıysanız geçerlidir.

Xbox
Cyberpunk'ı dijital olarak Xbox One, Xbox Series X / S'de satın aldıysanız, Xbox İade Sayfasında dijital para iadesi talep edebilirsiniz . Geri ödeme formunu doldurmaya başlamak için oturum açmanız gerekecek. Şunlara dikkat etmek önemlidir:


Bir talebin gönderilmesi, geri ödemeyi garanti etmez.
Satın alma işlemlerinin çoğu 14 günden sonra geri ödeme için uygun değildir.

Steam
Steam Mağazasından PC'niz için Cyberpunk 2077 satın aldıysanız , buradan Cyberpunk 2077 için para iadesi talep edebilirsiniz . Steam'in iade politikası , geri ödeme taleplerinin oyunu satın aldıktan sonra 14 gün içinde yapılması gerektiğini ve 2 saatten daha az oynadığınızı belirtir. Bununla birlikte, Steam bunun dışındaki iade taleplerini dikkate alacaktır ve Cyberpunk geri ödemeleri talep eden çok sayıda kullanıcı ile tavizlerin verileceği öngörülebilir.

Cyberpunk 2077 Mağaza İadeleri
Oyunun basılı bir kopyasını mağazadan satın aldıysanız , geri ödeme politikası perakendeciye bağlı olacaktır ve onlarla doğrudan iletişime geçmelisiniz. Aşağıda birkaç örnek verilmiştir.

Amazon
Amazon İade Politikası (orjinal açılmamış ambalajında ise) tam bir geri ödeme için satın alındıktan sonra 30 gün içinde bir oyun dönmek için izin verir. Oyun açılmışsa, yine de iade edebilirsiniz, ancak bir "stoklama ücreti" ödersiniz.

GameStop
GameStop'un iade politikası , oyun hala orijinal ambalajındaysa, bir oyunu 30 gün içinde tam geri ödeme için iade etmenize olanak tanır. Açılmışsa, mağazada veya çevrimiçi olarak iade etmek için 7 gününüz vardır.

Game.co
Game.co iade politikası , ürün 28 gün içinde iade edilirse, çevrimiçi olarak yapılan alışverişler için bir değişim veya para iadesi teklif edeceklerini belirtir. Ayrıca, satın alma tarihinden itibaren 28 gün içinde yine mağazada yapılan alışverişler için bir takas veya alacak dekontu vardır. Son olarak, fikrinizi değiştirmek için 14 günlük yasal hak vardır ve oyununuzu iade etmenize izin verir.

Sony'nin oyunu PlayStation Store'dan kaldırarak belirlediği emsal göz önüne alındığında, geri ödeme durumunun önümüzdeki haftalarda gelişmeye devam etmesi muhtemeldir. Daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin.

Kaynak : https://seffafoda.com/