Merhabalar herkese, ben Kerem Süha METE.

Seorative adlı SEO ajansının kurucusuyum. Sektördeki ilk freelance işlerimden bu yana 6 seneden fazla deneyimim bulunmaktadır. 3-4 sene freelance, 1.5 sene ajans deneyiminden sonra 2 senedir de kendi firmamla, küçük ve büyük ölçekli firmalara, "Samanlıkta İğne Olmayın" sloganımızla SEO hizmeti vermekteyiz.

Sizlerle Boğaziçi Enstitüsü çatısı altında hazırlamış olduğumuz ücretli SEO eğitimini paylaşmak istiyorum. Tüm eğitimimiz ücretli olarak satılıyor olsa da aynı eğitim içerisinden ücretsiz olarak da sunduğumuz 19 saatlik bir eğitimimiz daha bulunmaktadır. Detaylar aşağıdadır.

[SIZE=3][COLOR=#2969B0]SEO Eğitiminin Hazırlanışı[/COLOR][/SIZE]

Eğitimi hazırlama sürecindeki amacım, hazırlayacağımız eğitimin en kapsamlı ders içeriğine sahip olup, aşırı kaliteli bir eğitim olmasını sağlamaktı. Sektördeki şahıs veya kurum veya eğitim platformlarındaki (Udemy, Skillshare vb.) örgün veya online onlarca eğitimin müfredatını, ders uzunluklarını, konuların derinliklerini, çeşitliliklerini inceleyerek önce ünitelerimi, sonrasında da derslerimi belirleyerek çekim sürecine başladık.

[COLOR=#2969B0]SEO Eğitiminin İçeriği[/COLOR]

Araştırmalarım sonucu derslerin adlarını ve içeriklerini belirleyip, zorlu ve uzun süren çekimler sonucu 45 saatten fazla, 119 farklı videoya sahip, 6 ünite, 80'den fazla farklı konuyu, 20'den fazla SEO aracını hem video çekimli hem de ekran kayıtlı olarak anlatmaya çalıştığım bir eğitim meydana getirdik. Sektörde Türkçe veya İngilizce, online veya örgün, temel veya ileri seviye olarak verilen eğitimlere nazaran, bana göre en kapsamlı eğitimler arasına gireceğini net bir şekilde düşünmekteyim.

SEO eğitimine ilgi duyuyorsanız veya eğitimin içeriğini merak ediyorsanız, eğitimimizin ünitelerini ve video/ders adlarını linkten detaylıca incelemenizi şiddetle tavsiye ederim: SEO Eğitimi İçeriği

Süre yazan sütunda, o satırdaki dersin/videonun saat birimi karşılığı görebilirsiniz.

[COLOR=#2969B0]Eğitimin Ücreti ve İndirim Kuponu[/COLOR]

Sertifikalı SEO eğitimimizin ücreti 999 TL'dir. Boğaziçi Enstitüsü'nden sizler için istediğim ilave %15 indirim kupon kodunu almak isteyenler, konuya bir yorum bırakabilirseniz sevinirim. Özel mesaj ile kodu paylaşıyor olacağım. Eğitim Boğaziçi Enstitüsü üzerinden satılmaktadır. Eğitim satış sayfasına ve derslere http://bit.ly/wmaraci-seo-egitimi buradan ulaşabilirsiniz. Eğitimin kendisi de aynı platform üzerinden verilmektedir.

[COLOR=#2969B0]Sertifika[/COLOR]

Boğaziçi Enstitüsü isteğe bağlı olarak Türkçe veya İngilizce, dijital veya baskılı olarak sertifikanızı sağlamaktadır.

[COLOR=#2969B0]Ücretsiz SEO Eğitimi[/COLOR]

45 saati aşan SEO eğitimimizin içerisinden bazı temel dersleri seçerek, sizler için ücretsiz bir SEO eğitimi de oluşturduk. Ücretsiz SEO eğitiminin ders içeriklerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Açılan Google Sheets (E-Tablo) dosyasının ikinci sekmesinde listeyi görebilirsiniz.

Ücretsiz SEO eğitimimizi, ana eğitimde bulunan ünite ve derslerinden bir derleme yaparak sizlere sunduğumuz için bazı içerik, teknik, site dışı SEO dersleri eksiktir. Bu konuda önden uyarmak isterim. Amacımız, aynı eğitimin bir kısmını, bir nevi en temel SEO konularını ücretsiz olarak da sunmuş olmaktır. Ayrıca ücretli eğitimin içeriğini, kalitesini de sizlere bir ücret ödetmeden görmenizi hedefledik.

Ücretsiz SEO eğitimine kaydolmak için http://bit.ly/wmaraci-ucretsiz-seo-egitimi bu linki kullanabilirsiniz.

[COLOR=#2969B0]Eğitim Sonrası Destek ve Buluşmalar[/COLOR]

Salgın şartlarından ötürü bu konuda ileride güncellemeler tekrardan yapabilirim. Genel olarak amacımız, uygun şartlar altında online veya örgün olarak ücretsiz buluşmalar düzenlemektir. Online eğitimi tercih etmeyenler için de örgün SEO eğitimleriyle alakalı sizleri yakında bilgilendiriyor olacağım.

Ayrıca genel olarak ücretli veya ücretsiz SEO eğitimine kaydolanlara, SEO süreçlerinizle alakalı eğitim dışı konulardaki sorularınıza da bu başlık altında veya özelden elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım.

Yorumlarınızı, görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar :) Herkese sağlıklı, güzel günler dilerim.