ermaneray
Şirket kurulumu yapıldı, marka tescilleri yapıldı, 2019 eylül'den itibaren çiçek sepeti, trendyol express vb firmalar ile anlaşmamız mevcut taşımacılık hizmeti veriliyor,
ayrıca yatırım alındı 2020 mayıs ayında filomuza motor ve araç alındı,
kargo sektöründeki büyümeyi farketmiyorsunuz sanırım, bizim ile ortaklık vb şekilde yürücek kişiler ileriye dönük büyük kazanç sağlayacak,
sorun nedir? onu anlamadım
Edit; Forumdan mevcutta 6 kişi bize ulaşım sağladı, ilgili arkadaşlara teşekkürler
Şirket kurulumu yapıldı, marka tescilleri yapıldı, 2019 eylül'den itibaren çiçek sepeti, trendyol express vb firmalar ile anlaşmamız mevcut taşımacılık hizmeti veriliyor,
ayrıca yatırım alındı 2020 mayıs ayında filomuza motor ve araç alındı,
kargo sektöründeki büyümeyi farketmiyorsunuz sanırım, bizim ile ortaklık vb şekilde yürücek kişiler ileriye dönük büyük kazanç sağlayacak,
sorun nedir? onu anlamadım
Edit; Forumdan mevcutta 6 kişi bize ulaşım sağladı, ilgili arkadaşlara teşekkürler
Kurye olarak kargoculuk farklı bir olay x firmanın ürününü müşteriye taşımak ayri bir olay.
Şahıs olarak bahsettiğiniz sitelerin taşımacılığını yapabilirsiniz bu cok basit.
Yasal olarak kargo teslimatı yapmak ayrı olay onun izinleri mevzuatı cok farklı milyon TL ler tutuyorda...
O nedenle şirketin alt yapısı mevzuata uygun mu diye yazdım.