Merhabalar,
Ben Almanya’da ikamet ediyorum ve ticari faaliyetlerime burada devam etmekteyim. Buradaki telif hakkı kuralları çok ciddi seviyede seyrediyor.
Öğrenmek istediğim pixabay vb. Sitelerde yayınlanan ücretsiz resimleri hizmet sunduğum websitemde ve sosyal ağlarda bu resimleri yayımlamaya bilir miyim ?
Hizmet sunduğum sektör temizlik hizmetleri kategorisinde.
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Pixabay da böyle bir yazı da mevcuttur.

Basitleştirilmiş Pixabay Lisansı

Lisansımız içerik oluşturucuları güçlendirir ve topluluğumuzu korur. Bunu olabildiğince basit tutmak istiyoruz. Pixabay içeriğinin ne için kullanılabileceği ve kullanılamayacağına dair genel bir bakış.

Neye izin verilir?

✓ Pixabay'daki tüm içerik, "Neye izin verilmez" bölümünde belirtilen durumlar dışında, basılı ve dijital ortamda ticari ve ticari olmayan kullanım için ücretsiz olarak kullanılabilir.
✓ Atıf gerekli değildir. Katkıda bulunan kişiye veya Pixabay'a kredi vermek gerekli değildir, ancak topluluğumuz tarafından her zaman takdir edilmektedir.
✓ Pixabay'daki içerikte değişiklikler yapabilirsiniz.
Neye izin verilmez?

Bu bölüm yalnızca görüntü kullanıcıları için geçerlidir ve uygun görüntü yazarları için geçerli değildir.

✕ Başka bir kişinin Pixabay resimlerini veya videolarını diğer stok veya duvar kağıdı platformlarında yeniden dağıtmayın veya satmayın.
✕ Bir görüntünün değiştirilmemiş kopyalarını satmayın. Örneğin. bir stok fotoğrafın tam bir kopyasını poster, baskı veya fiziksel bir ürün olarak satmak.
✕ Kimliği belirli kişileri kötü bir şekilde veya saldırgan bir şekilde tasvir etmeyin.
✕ Bir ürün veya hizmetle yanıltıcı bir ilişki oluşturmak için tanımlanabilir markalara sahip resimleri kullanmayın.
Daha fazla bilgi edinin

Model ve Mülkiyet İzni

https://pixabay.com/tr/service/license/