sewkii adlı üyeden alıntı

Hocam, geçen bir arkadaş GPL lisanslı bir tema almıştı. Bende temayı inceledim kurdum, ancak aktivasyon için herhangi bir kod vs yoktu. temayı satan siteye sorduğumda siz kurulumu yapın aktivasyon gerektirmez dedi kurdum aktivasyon gerekmedi.

Bir diğeri ise warez temalarda açık kaynaklı, güncelleme almazlar, lisanslama olmaz. benim merak ettiğim ise şu; temanın domain lisanslısı 59 dolara satılmaktadır. ancak, bunu satan arkadaş biz lisans sahibinden ucuza alıyoruz, GPL olarak alıyoruz dedi. Peki açık kaynaklı, güncelleme gerektirmeyen, ve aktivasyona gerek duyulmayan bir tema ile warez olarak indirilen ve kurulan tema arasındaki fark nedir. ikiside domain lisansı alınmıyor. GPL ödemeyi yapıyon dosyayı veriyor. Warezde bulduğun yerden indiriyon. Fark nedir. Burda tema sahibi senin domaine lisanslı olmayan bir temasını kullandığını gördüğünde durum ne olacak. ?

" temanın domain lisanslısı 59 dolara satılmaktadır. ancak, bunu satan arkadaş biz lisans sahibinden ucuza alıyoruz, GPL olarak alıyoruz dedi."

Temanın ne olduğunu bilmeden bir şey söylemek çok doğru olmasa bile muhtemelen Themeforest temaları gibi popüler bir temadan bahsediyor. Bu cümlenin %100'ü yalandan ibaret.

https://wmaraci.com/forum/wordpress/wordpress-gpl-lisansli-premium-temalar-guvenilir-mi-622549.html