jancooth adlı üyeden alıntı

Bakınız yanlış anlaşılmasın emek verilmiş hersey güzeldir. Ben burada sadece adsense tarafından olan zararını söylüyorum.

Dostum Google arama motoru kadar akıllı bir arama motoru yoktur. Google reklam tıklamalarından tutun ki , sayfa görüntülenme, Ip benzeşmelerine kadar bilmediğimiz çok şeyi inceliyor. Ve adsense sadece birkaç kişide yok. Google milyon dolarlar kazanıp bunun bir kısmınıda dağıtıyor. Ve bunu dağıtırken de süper bir önlem alıyor. Sen gösterimi artıracaksın akıl almaz hitlere kavusacaksın ve tık olmayacak. Bu zaten direk ban sebebidir. İnternette dolu var bu sebepten ban yiyen arkadaslar, zarar gören kişiler.

Aynı kelimeden hit çekeceğiz ve çektiğimiz kişilerin kalma süresini belirleyeceğiz yani o anahtar kelimede gelenler aynı süreyle kalacaklar ve bunu giydireceğiz Google amcaya.

bir anahtar kelimede 1. sayfada en altta bulunan siteler dahi ziyaretçi almazken sizin arka sıralarda sitenize hedef kelimede ziyaretçi gelmesi ve yukarıda belirttiğim gibi aynı ipler aynı dakikalarda ve aynı gezintiyi sağladıkları için resmen sırıtmaktadır.Zaten 1. sayfada yer alan bir sitenin bu hileye kalkışması imkansız.Hali ile arka sıralarda olan siteler bu hileye başvurmaktalar.

Bunun ADSENSE için zararlarını ben saymakla bitiremem en iyisimi emektir diyorum, kullanmak isteyen arkadaşlar kullansınlar. Herşeyin doğalı güzeldir.

Saygılar


Google ı yapan bi insan
ve belirli bir algoritmaya bağlı çalıştığı aşikar.

Sence oturup bu programı 7 8 ayda gecesini gündüzüne katıp yazmış bir adam

Bunları düşünüp çözümler üretmemiş olabilirmi.

++

Ben tanıtım videosu çektim koydum
İzlememişsiniz.
Son 2 paragrafta söylediklerinin tamamı bir varsayım
Hani programı kullanmış veya şu videoyu izlemiş olaydınız.
Size tek tek neden böyle bir problem doğmayacağınıda açıklardım
Ama sanırım gerek yok.
Yorulmayın boşa