Özgürlüğün de bir tanımı olduğu gibi serbest piyasanın da bir tanımı var, kimse sırf iş alacağım diye piyasayı bulandıramaz. 1.5 liraya savunanlara bedavaya yazalım dersek kabul ederler çünkü olaya tek taraflı bakıyorlar. Siz ne derseniz deyin müşterilerin çoğunluğu taban fiyatların yükseltilmesini istiyor ve yükselecek te çünkü bunca zaman rağmen bu fiyatı savunmak tamamen artniyetliliktir!!!

Yakut Size ne benim konularımdan? ***'u savunuyorsunuz ama orada da taban fiyatlar güncellenecek büyük ihtimal burası güncellendikten sonra orası daha yüksek fiyat belirleyecek bakalım o zaman orda da aynı şeyleri yazabilecek misiniz! Herkes kendi fiyatlarını belirlesin diyorsunuz ama ölücüler neredeyse bedavaya yazacak, taban fiyat olmasa yazarların çoğu işin hakkı olan ödemeleri alamayacaktı, bir de usandım diyorsunuz ayıp. Ben birçok yazarın, emekçinin hakkını savunuyorum burada ama siz sadece kendi hakkınızın derdindesiniz. Bir de site kendinizinmiş gibi konularınızdan usandım diyorsunuz, size ne???