theberat adlı üyeden alıntı

Bir ara bu hortlatma işinden görmüştüm siteyi girmiştim de şuankinden çok çok daha aktifti. Siz 8TB disk alarak falan çok yanlış yapmışsınız. Resimleri sunuculara dağıtsaydınız keşke. Ayrıca resim indirme sitesinde CDN'de yok..


Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Kabaca olacak ama sizin yaşınızıdan daha fazla yıldır yazılım sektörü içerisindeyiz. Akıl vermenizin bi alemini göremedim. Yanlışlar ve doğruları burada konuşmuyoruz. Gereksiz bir mesaj yazmışsınız.
Akıl verebilmeniz için işin içerisinde olmanız gerekmektedir! CDN kimse kullanmak zorunda değil, işi bilmediğinizi zaten "8tb felan çok yanlış" cümlenizden anladım. Omurga SW üzerinde cache yapan RP protokolü üzerinde çalışan bir yazılımda ihtiyaç bulunmamaktadır CDN. Siz siteyi wordpress felan sandınız sanırım. Sunuculara citrix kullanan bir omurga da resimleri sunuculara dağıtman da ayrıca bir saçmalık :). Keza Bulut sunucu olabilmesi için bir sistemin zaten en az 4 sunucuya ihtiyacı bulunmaktadır. Konunun teknik detaylarını uzun uzadıya anlatırdım ama gerek görmüyorum. Posta yazmanıza gerek yok.