CDN kimse kullanmak zorunda değil, işi bilmediğinizi zaten "8tb felan çok yanlış" cümlenizden anladım. Omurga SW üzerinde cache yapan RP protokolü üzerinde çalışan bir yazılımda ihtiyaç bulunmamaktadır CDN. Siz siteyi wordpress felan sandınız sanırım. Sunuculara citrix kullanan bir omurga da resimleri sunuculara dağıtman da ayrıca bir saçmalık :). Keza Bulut sunucu olabilmesi için bir sistemin zaten en az 4 sunucuya ihtiyacı bulunmaktadır. Konunun teknik detaylarını uzun uzadıya anlatırdım ama gerek görmüyorum. Posta yazmanıza gerek yok.
Hiçbir şey bilmediğiniz için 10 yıldır yerinizde sayıyorsunuz. Backbone'lik bir işi yok amacınız resim stoklamak ve insanlara sunmak. Resimleri farklı api'lerden farklı space'lerden farklı container registry'lerden çekeceksiniz ki size boş masraf yaratmasın. Da kime anlatıyoruz 2020 teknolojilerini adam 2007'de 1-2 kelime öğrenmiş burada biliyor gibi konuşuyor citrix falan diyor. Bir de şu saçmalığa bakın bulut sunucu olabilmesi için 4 sunucu ihtiyacı varmış :D Ne saçmalıyorsunuz hocam siz?