Arkadaşlar merhaba;

Gıda sektöründe faaliyet gösteriyoruz, işlememiz yaklaşık 19 aylık bir firma ilimizde müşterilere tam olarak ulaşamadığımızı düşünüyoruz. Bununla ilgili olarak sizlerden görüş ve öneri istiyorum. Şöyle ki işletmemiz yöresel bir ürün üretiyor ve ürünün satışında ve diğer potansiyelde bir sıkıntı yok. Bunu çoğu kez görüyorum ama gelin görün ki müşterilerde tanınırlığımız az bu konuda neler yapabiliriz? Yani müşterilerin bizim varlığımızdan haberdar olması için neler yapmalıyım. Sadece bir rakibimiz var o da bizden yaklaşık 1 sene önce işe başlamış ama tanınırlığı ne yalan söyleyeyim iyi sayılır. Telefonla bile aradıklarında müşteriler o firmanın ismini bazen söylüyor. Bunu aşmak için örneğin direk afiş verdim ama etkiyi en yakın çevremdekilere sorduğumda kimsenin gözüne çarpmamış bunu duyunca artık direk afişlere reklam vermek istemiyorum. Billboardlarla ilgili bir çalışma yaptık ama oda belli yerlerde olduğundan ötürü bir katkı sağlamadı. El broşürleri dağıtımı yaptırdım bunda inanın 15000 TL lik reklamdan daha çok dönüş aldık ama buda profesyonellikten sanki biraz uzak. Acaba sizin önerileriniz nedir? Sizler nasıl tanıtım yapıyorsunuz? Şimdiden çok teşekkür ederim.