kulturelbellek adlı üyeden alıntı



Sadece para kazanmak için yazılmış bir program. Google kadar akıllı bir arama motoru olmadığını söyleyende sizsiniz. Bu tür programın işe yaradığını söyleyende. Bu tür programları kullanan sitelerin eninde sonunda google tarafından cezalandırılacağını bilmiyor olamazsınız. Google politikaları açık ve net. Ayrıca insanları bilinçlendirmek ve bilgilendirmek amacıyla bu programların zararını kendi sitemde yazacağım. İnsanlar emek harcayıp site hazırlıyor sonra bu tür ne olduğu belli olmayan programlar nedeniyle siteleri zarar görüyor.

Hergün bu konuyu üste taşıma gayretiniz de hiç eksik olmuyor.



Allah razı olsun,
İnternette bazı faşistler var ki sıkıntıdan gelip bu konuya yazılımı kötülemek amaçlı bilgisizce ve bilinçsizce aklına ne gelirse yazıyor , sonra bende cevap veriyorum
Konuyu yukarıya taşıyan da odur, ben değilim.

Herneyse ben,

İnsanları bilgilendireceğim dediğin makalelerini sabırsızlıkla bekliyorum

Bize panda, caffeine ve penguen algoritmalarını artık en ince detayına kadar açıklarsın sanırım, e nihayetinde bu programın bizi neden googledan banlatacağının detayını öğrenmemiz gerekecek.

Bakalım kendinden zeki gördüğün arama motoru hakkında neler biliyorsun.

Bing, Yahoo, Google Maps, Google Görseller bölümlerinede 1 er 2 şer paragraf ayırırsan sana dua edecek çok genç var etrafta.
Sevap işlersin.