Merhaba arkadaşlar

Bir E-Ticaret sitesi projem var. Projeyi yarıladım bunun hakkında bilgili arkadaşlardan değerli bilgilerine ihtiyacım var.
E-Ticaret sitesi açıp mağazalar-butikler benim sitemde ürünleri satmasını sağlayamayı planlıyorum. C2C sistemi yapıyoruz inşallah.

1- Bu sistemi yapmaya başladığımda yasal prosedür olarak Bir şahıs yada farklı bir şirketine ihtiyacım var mı ? Sonuçta benim site üzerinden satılan ürünlerin faturalarını mağazalar kesiyor.
2- Ödeme sistemi olarak Paytr ve İyzico var araştırdığım kadarı ile çünki banka sanal pos ları 45 gün geçikmeli ödeme sağlıyor ve bu bana eksi olarak yansır diye düşünüyorum mağazalara ödeme yapabilmek için. ama Paytr İyzico gibi sistemler en az %4 komisyon koyuyorlar bende buna ek vergi ödersem bana üye olup ürünleri satmak isteyen mağazalardan çok yüksek komisyon talep etmem lazım ki buda bana eksi olarak yansır.

Bu konular hakkında bilgilendirme yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca öneride bulunmak isteyenler de öneride bulunabilir. Burada yazmadığım bilmediğim yasal prosedürler hakkında.