lostyazilim

Reklam sunumu sınırlandırıldı

3 Mesajlar 672 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

OnurKara OnurKara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 69 / 72
  • Ticaret 1, (%100)
3 Ocak 2021 tarihinde geçersiz trafik uyarısı ile reklam sunumum sınırlandırıldı. Tam 6 gün geçti üzerinden ve sitede reklamlar tekrar görünmeye başladı. Fakat uyarı halen duruyor. Bu sınırlandırma kaldırılmış olabilir mi? Daha önce bu durumu yaşamış veya bilgisi olan biri yanıtlarsa memnun olurum.

wmaraci
reklam

gorkemyabgu gorkemyabgu tulparav.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2020
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 28 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.
Reklam sunumu sınırlandırman kalktı ise ve reklamlar gözüküyorsa problem yoktur, o ibare belli bir süre kalıyor, yaklaşık 1 haftalık bir süreçte veya daha önce kaybolabilir. Fakat organic trafiklerin yüksek kalmalı. Reklamlarına da kesinlikle kendin tıklama.

tulparav.com

OnurKara OnurKara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 69 / 72
  • Ticaret 1, (%100)

gorkemyabgu adlı üyeden alıntı

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.
Reklam sunumu sınırlandırman kalktı ise ve reklamlar gözüküyorsa problem yoktur, o ibare belli bir süre kalıyor, yaklaşık 1 haftalık bir süreçte veya daha önce kaybolabilir. Fakat organic trafiklerin yüksek kalmalı. Reklamlarına da kesinlikle kendin tıklama.

Teşekkürler öncelikle. Kesinlikle kendim tıklamıyorum. 2 adet biri 28 bin beğenili biri 120 bin beğenili Facebook sayfalarım var. Buradan aşırı hit gelince direk bu uyarı ile sınırlandırıldı. Açıkcası tekrar yasaklanır diye korkuyorum. Bu yüzden sosyal hitimi kestim. Umarım bir daha yemem çünkü geliri bitirdi bir haftada.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al