birhabervar anladım hocam, sektörlerimiz farklı. Ben SEO üzerine, internetten para kazanma üzerine yazılar yazıyorum, onlar dediğiniz gibi bilişim üzerine bir site. Hatta ve hatta onlar site ben blogum. Bu yüzden bende sorun olmayacağını düşünüyorum. Sadece kafamı şey karıştırdı, onların alan adı benim site isminde kullanılıyor. Neden acaba bir problem olur mu
Hocam onlar netpro, sen netprosu. İçinde geçiyor olsa da anlam başka,Sektör başka, hedef kitle başka. Benzer olan sadece domain.
Sorun olsaydı mesela, etietieti com bisküvi firması, eti com tr eti bilgisayar diye bir firma, etimaden gov tr bor işleyen devlet firması, eti com ignitech diye bir teknoloji firması. Bunlar arasında sorun olurdu. Sizin ilişkiniz de bu örnekler gibi bence.