Furkan07z adlı üyeden alıntı

@enerjiveguc hocam doğru diyorsun ama kendim manuel olarak arama yapıyorum kendi yazımı yine bulamıyorum, acaba çok mu gerilerde olduğum için?

Arama kriterlerinde dikkate almanız gereken şudur. Arama motorları 3-4-5 kelimelik aramalarda kelimeleri "tek tek" arayarak değerlendirir. Bu kelimeler içindeki en popüler olan kelime ile ilgili sonuçları ön plana çıkartır. Mesela, wordpress için makale nasıl yazılır olsun. Burada en popüler kelime wordpress, sonra makale. Sonuçlarda bireysel olarak önce bu kelimelerin geçtiği popüler sitelerin sonuçları görünür. Aramanızı tırnak işareti içine alırsanız, tüm kelimelerin geçtiği sonuçlar gösterilir.

Buna göre, sizin popüler sonuçlar arasına girmeniz epey zaman alır. Ama mutlaka bir yerlere gelir.

Yapmanız gereken, yazınızı sosyal medya paylaşımları ile destekleyin. Sitenizi dinamilk tutun. Robots.txt dosyasında kategoriler, etiketler, görselleri engelleyici disallow komutları kullanmayın. Site ve yazılarınızda dış linkler kullanın. Bir yerlere RSS Feed verin. Birden fazla siteniz varsa bunu kendi siteleriniz arasında yapın. Yorumları açık bırakın.