-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogum üzerinde yayinladigim bazı makalelerim Google tarafından index aldı. Ancak sıra bulucu araçlarında anahtar kelimede Google'da kaçıncı sırada olduğuma bakınca "BULUNAMAMIŞTIR" yanıtını alıyorum. Bu neden oluyor acaba? İcerigim İlk 9 sayfa da olmadığı için olabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sıra bulucuların bir önemi olduğunu düşünmüyorum...
bir anahtar kelimede makalem birinci sırada, fakat bu sıra bulucular aynı anahtar kelime ile sıralamada bile göstermiyor. İtibar etmeyin bunlara...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@enerjiveguc hocam doğru diyorsun ama kendim manuel olarak arama yapıyorum kendi yazımı yine bulamıyorum, acaba çok mu gerilerde olduğum için?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Biyomedikal Cihaz Teknikeri
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kolay gelsin. Arama motorları ile sıra bulucular tam anlamıyla doğru çalışmayabiliyor. Bunun için önerim serp takip. Ama buna ihtiyaç duymadan da sıraya gelecektir. Sadece diğer sonuçları iyi analiz edin ve eksik kalmamaya özen gösterin. Kaliteli dış bağlantılar ile orayı destekleyebilirsiniz. Birçok uzman bunu açıkça belirtmese bile orada devlet ya da organlarını içeren bir kelime yer alıyorsa oraya link verin. Örneğin içerisinde e-devlet geçen bir makalede e-devlet'e bağlantı vermek gibi. Kaliteli bir site buna ihtiyacı yok ama hep link almak değil link vermek de mühim.
vonn.click | Kurumsal Web Tasarım Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Googlenin bile sıralama özelliği düzgün çalışmıyor, google hesabınıza giriş yaptığınızda arama yaptığınız içerik google arama sonucnun basında kacıncı sırada oldugunu kac kez tıklandıgını vs gösteriyor o kısımdaki sıralama bile doğru çalışmıyor.
Birde şöyle bir durum var bununla hep karşılaştım, bir içerik girdiniz bu içerikten hemen sıralamaya girmiyor bir zaman geçtikten sonra o içerikten hit alabiliyorsunuz.
Sürekli içerik girmeye çalışın sosyal ağları düzgün şekilde kullanın ve insanların içeriklerinizi okuyacak seviyeye getirin gerisi gelecektir inşallah.
Umarım haber siteleri sizin içeriğinizle alakalı içerik girmez yoksa hiç sıraya girmezsiniz
bu aralar haber siteleri işin b.k çıkardılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tarantula901 Teşekkürler tavsiyeleriniz için :)