Fiyat performans açısından, son zamanlarda atağa geçen Cenuta firmasını önerebilirim. Fakat gerçek anlamda üst düzey kalite arıyorsanız Turhost'tan şaşmayın derim. Cenuta, Veridyen ve Güzelhost'ta da sitelerim var. Gerçekten iyi firmalar, ancak Turhost kalitesine yeterince yakın değiller.
Turhost yönetim paneli şahane; oldukça modern bir arayüze sahip. Teknolojik gelişmelere ayak uyduran ve yenilikleri hızla yansıtan bir firma. Destek ekibi inanılmaz ilgili. Çoğu firma yazılım taraflı destek vermezken, yazılımla ilgili sorunlarda bile Turhost ekibinin çok desteğini gördüm. Ticket açtığımda dönüş yapmaları birkaç dakikayı geçmedi şimdiye kadar. Turhost ile ilgili tek sorun ödemelerin döviz üzerinden hesaplanması ve diğer firmaların fiyatlarından biraz daha yüksek olması ((Türk lirasının döviz karşısındaki durumundan dolayı artık diğer birçok firma da döviz üzerinden işlem yapmaya başladı). Açıkçası kaliteli hizmetlerini göz önünde bulundurunca her kuruşu ziyadesiyle hak ettiklerini söylememek haksızlık olur.
NOT- Sitelerimi barındırma dışında firmayla hiçbir bağım yoktur. Tamamen deneyimlerime dayalı objektif bir yorum yaptım!