"Olmaz" diye düşünürsek olmaz. Ama yapacağım diyerek üstüne gidersek bence başarabiliriz.

Localde çalışmıyorsanız ve Sistemin demo sürümü filan varsa paylaşır mısınız?
Kolaylıklar diliyorum.

mehmet01 adlı üyeden alıntı

2015'te sosyal ağ sitesi kodlamaya başladım sıfırdan. İşlerden arta kalan zamanda yaptığım için birkaç yılımı aldı tabi, yeri geldi 1 ay kod yazmadan geçirdim vs... Baştan sona iskeleti oluşturup hemen hemen her kodu ve fonksiyonu elimle yazdım. Başka scripti referans almadım, tamamen kendi hayalimdekini oluşturdum. Eposta gönderme gibi bazı fonksiyonları internetten hazır buldum tabi. Ama onları da kendim baştan sona kontrol edip öyle kullandım. Hala sistem istediğim seviyede değil. Sosyal paylaşım, bildirim, mesah, takipleşme, sohbet odaları, forum sistemi vs. mevcut içerisinde. Alışveriş/ilan özelliği de ekleyip sonra kaldırdım. Son 2 yıldır pek geliştiremedim ama önemli olan site değil işte. Bir sosyal ağ güçlü ve pahalı bir altyapı ister. Resimler videolar mesajlar kaydolup duruyordu sürekli. Her saniye birçok veri kaydoluyor, başetmesi kolay değil gigabaytlarca veriyle. Blog sitesi gibi 2 günde bir yazı girmek gibi olmuyor.

Bu aralar tekrar geliştirmeye devam edecem diyorum 1 aydır ama hala gayret edemedim. Yazı ve resimlere ek olarak soru ve anket paylaşımı da eklemeyi düşünüyorum. Büyük eksik bunlar bence. Sadece yazı ve resimle olmaz. Bu gidişle hiç yayına sokamicam :)