Merhaba arkadaşlar. Yapı gereği açtığım müziği bazen saatlerce dinlerim yada aynı müziği dinlediğimi unuturum. Bunun önüne geçmek için kendime bir tane proğram yapayım dedim.

Bu proğrama islami yayınları ekleyecektim ve oradan istediğimi seçip dinleyecektim ve öylede oldu. 2 ay önce hazırlamıştım öylece duruyordu. Bende dağıtayım başkalarıda faydalansın dedim.

Basit arayüzü sayesinde rahatlıkla kullanabileceksiniz. Yan menüden dinlemek istediğiniz islami yayını seçmeniz yeterlidir. Gizle diyerek saatin oraya proğramı gizleyebilirsiniz böylece taskbarda kalabalık yapmış olmaz.
Proğram içerisinde 26 adet islami radyo bulunmaktadır. Keza internet araştırmalarım sonucu kezasa bildiklerimi ekledim. Eğer sizde radyo sahibi iseniz proğram içerisindeki iletim kısmından radyonuzu bize bildirin sizide listeye dahil edelim. Ayrıca hazırladığım bir script sayesinde günlük bir Hadis-i Şerif okuyabiliyorsunuz.

Proğramın çalışabilmesi için bilgisayarınızda Net Framework 4 yüklü olmalıdır.
Amacım bunu daha ileri taşıyarak tüm islami radyo tvleri bir arada toplamak. Bundan ziyade 10 dakikada sürekli değişen ayet ve hadisleri sizlere sunmak ve bunları arkadaşına gönder butonu ile sevdiklerinizle paylaşmanızdır. Desteğinizi esirgemediğiniz sürece güzel bir yazılım ortaya çıkacaktır ALLAH’ın izniyle.