Hepinize değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Tek amacım "Bizim" diyebileceğimiz bir sistemi hayata geçirmek. Bunun için de gerekli alt yapıyı sağlamak. İnşaAllah Özgün Bir Sistem ile Daha Güzel Daha Kullanışlı Bir Sosyal Medyaya Sahip Oluruz.
Tekrar teşekkür ediyorum katkılarınız için. İyi Çalışmalar diliyorum.
Tekrar teşekkür ediyorum katkılarınız için. İyi Çalışmalar diliyorum.
üstadım bir kere öncelikle bizim diyeceğimiz, yerli, milli gibi kelimeleri bırakın kimse bunlara inanmaz. ama bir uygulama yapmak istiyorum para kazanmak için demen daha dürüstçe olur. ne yani uygulamanı 5milyar dolara satsan paranı ülkeye bağışlayacak mısın? hayır. o halde bırakalım bu bizim olsun kelimelerini. kimse bizim olsun demiyor. para kazanmak istiyorum de bitsin. kimse bunu yadırgamaz.
diğer bir husus ise tutsun diyorsan dedikleri gibi global düşünüp mümkünse avrupadan abd den falan çıkmış gibi yapmalısın. günümüzde herhangi bir şeyde ülkemizde alanadı aldığın yer bile mahkeme kararı olmadan arayıp isteyen birisine senin bilgilerini veriyorsa o ülkeden çıkan şeyler çok makbul olmaz.
ülkemizde ilki yapılıp tutmayan, zamanının ötesinde olan şeylerde vardı. ya yanlış zamanda(önceden) çıktılar ya yanlış ülkede.
ve lütfen artık şu gugıl hikayesi gibi abd de adamlar garajda kurmuş modunu bırakın. adamların garajını görmeden kendi garajınla kıyaslayıp bende yaparım dersen tabi yapamazsın :)
codecanyondan alabilir deneyebilirsin tabii. en azından neler yapmaman gerektiğini öğrenirsin. ki bu çok önemli bişeydir.