Site adresi: monea.com.tr (moneabutik.com domaini ile beraber verilecektir)
Site için istenen fiyat: ACİL OLMASINDAN DOLAYI DÜŞÜRDÜM! 45.000TL25.000TL SADECE ÜRÜNLERİN FİYATI 20.000TL DİR!!!
Sitenin aylık getirisi: (1 ay reklam çıkıldı 3600TL)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kadın Giyim Butiği
Günlük hit sayısı: 2000
Ziyaretçi kaynağı: ( %90 Google %10 Sosyal Medya)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet tüm içeriği, 0850'Lİ sabit numara, sosyal medya hesapları, ürünler, askılıklar, müşterilere gönderilen hediyeler.. ws. Çok şey var hepsini yazmak istemedim tek tek detaylı konuşulur.
Hosting dahil midir: Faprika E-Ticaret sitemleri ile hazırlandı.
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Faprika E-ticaret sistemleri ile hazırlandı (en üst paket fiyatı: 9.000TL)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: 6 Ay sonra
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok

Site 3 Aydır aktiftir, sadece 1 ay reklam verdik ve reklam verdiğimiz ay 3600TL değerinde kazanç sağladık.
Site Faprika E-Tİcaret sistemleri tarafından hazırlandı, en üst paketidir ve paket fiyatı 9.000TL'dir.
Ürünlerle beraber, site, instagram ve facebook hesabı, google hesabı, 0850 sabit numara,SMS Hakları, her şeyi toplu şekilde satacağım.

Siteyi satma sebebim maddiyattan dolayı arkadaşlar, güvendiğim bir insan sağ olsun kendisine yüklü bir miktarda para verdim fakat haftalardır beni oyalayıp paramı geri ödemedi ve normal olarak bende çok sıkıştım. Yapabileceğim tek şey iki gözüm gibi baktığım butiğimi devir etmek oluyor.

Öncelikle Site Faprika alt yapısında ve 6 Ayı mevcut, 6 Ayın 4 ayında site ile ilgilenip ürün girişlerini seo ayarlarını vs. yaptık. Son 1 ay reklam verdim ve reklam verdiğim ay getirisi 3600TL oldu. Reklam vermediğim aylar sabit müşterilerden 600 kadar kazandım.
Markamızın özellikle yaptığı farkındalık kampanyası sayesinde markamızın müşteri kitlesi çok iyi, ve sürekli teşekkür mesajları alıyoruz. Sürekli sizden alışveriş yapacağım artık vs tarzında.

İster Tokatta elden teslim yapabilirim, İster kargo ile gönderebilirim. (Kargo ücretini alıcı öder)

Ürünler için 4 Adet askılı raf aldım, onları da hediye edeceğim.

FİYATI ACİL OLDUĞU İÇİN DİP FİYATA KADAR DÜŞÜRÜYORUM, 25.000TL. BU FİYATA SATILMAZSA ELİMDE KALSIN DAHA İYİ. ALMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN OYALAMASIN 100 KİŞİ YAZIYOR 2 KİŞİ DÖNÜYOR.

REKLAM ÇIKILAN TEK AY GETİRİSİ 3.600TL, REKLAM ÇIKMADIĞIM AYLAR 500TL, BU AY 10 GÜNDE 600 KÜSÜR TL SATIŞ YAPILMIŞ REKLAMSIZ.