Merhaba 3 seneyi aşkın bir süre Spotify , Youtube , Netflix olmak üzere dijital platformlar için de abonelik satışı yapıyorum ,
Yurt dışına da hizmet vermek şeklinde sürekli abonelik satışları devam ediyor.
Sonteklif sitesi üzerinde +335 satışımız olmakla beraber adını duyurmuş diğer ilan sitelerinde de satışlar devam ediyor .
Referans isteyen arkadaşlara WhatsApp üzerinden istenilen bilgi gösterebilir, ve diğer sitelerdeki referanslarımızı gösterebilirim , güvenemeyen arkadaşlar için hesabı ilk teslim ediyoruz, ilanımı da referans olarak görebilirsiniz
Bu konu da Rakibimiz yok , örnek alanımız var!
Bazı kötü niyetli satıcılar gibi çakma-fake numara değil , orijinal GSM numaramı ekliyorum WhatsApp ve SMS üzerinden Gönül rahatlığı ile ulaşıp iletişim kurabilirsiniz.
0533 791 0264
whatsapp direk link: https://wa.me/5337910264
Çalıntı kartlar , illegal (Cvv) ve kesinlikle Crack türü işlem hesaplarımda yoktur , kontrol edebilirsiniz , tüm faturalar şahsıma aittir .
Müşterilerimizin süresi bitince eğer elimde hesap yok ise mağdur kalmamaları için geçici olarak ortak hesaplara yönlendirerek izletiyorum , bu durumda yeni hesabınız gelene kadar geçici hesap ile sinema keyfine devam edebiliyorsunuz .
Aldığınız süre içerisinde kapanma sorunu olur ise tarafınıza yeni hesap telafi edilir ( kapanma olasılığı 10'da 1 )
Netflix 4K UHD Özel Paket
1 Ay 15 ₺
2 Ay 20 ₺
3 Ay 30 ₺
4 Ay 40 ₺
5 Ay 50 ₺
6 Ay 60 ₺
Spotify Premium ;
2 Ay 10 ₺
3 ay 15 ₺