Çok güzel
Çok teşekkür ederim
Web siteniz gayet sade ve pratik. Eğer işinizde de güvenilir ve emin adımlarla devam ederseniz bir yerlere gelebilirsiniz diye umuyorum.
İnşallah ta öyle olur.
Edit: Web siten PHP ile yazıldıysa sana bu yürüdüğün yolda destek verebilmek için backend-frontend fark etmeksizin takıldığın konular da benimle iletişime geçebilirsin. Elimden gelen her durumda yardımcı olurum hocam.
İnşallah ta öyle olur.
Edit: Web siten PHP ile yazıldıysa sana bu yürüdüğün yolda destek verebilmek için backend-frontend fark etmeksizin takıldığın konular da benimle iletişime geçebilirsin. Elimden gelen her durumda yardımcı olurum hocam.
Çok teşekkür ederim hocam hali hazırda zaten kanalımdan gelen taleplerle aranje işi yapıyorum bakalım böyle bir platformda nasıl olucak inş iyi olur. Bu arada siteyi bi arkdaşım yaptı çok bilgim yok ama düşünmeniz bile yeter ihtiyaç olursa kesinlikle söylerim sağolun hocam.
Çok güzel duruyor. Fakat iki noktada görüşlerimi paylaşmak isterim:
1- Kesinlikle profesyonel bir logo çalışması yapın/yaptırın.
2- Potansiyel müşterilerinizden alacağınız ses kayıtları için başta olmak üzere, web sitesine giren kullanıcılar için kullanıcı sözleşmesi, çerez politikası, gizlilik politikası gibi metinler için bir avukat ile şimdiden çalışma yapmanızı öneririm.
Başarılar,
1- Kesinlikle profesyonel bir logo çalışması yapın/yaptırın.
2- Potansiyel müşterilerinizden alacağınız ses kayıtları için başta olmak üzere, web sitesine giren kullanıcılar için kullanıcı sözleşmesi, çerez politikası, gizlilik politikası gibi metinler için bir avukat ile şimdiden çalışma yapmanızı öneririm.
Başarılar,
Çok teşekkür ederim hocam görüşlerinize kesinlikle katılıyorum sizden bir kez daha açıklayıcı duymak güzel oldu dikkate alacağım notumu aldım sağlıcakla kalın sağolun