Siteniz google tarafından cezalandırılmış yani, banlanmış olarak görülüyor.

Kaldırma için bir kaç işlem ve ipuçları;

1- Sitenizde spam ve kopya içerikleri tamamen kaldırın.
2- İçerikleri kaldırdıktan sonra, google'dan indexlenen url'leri kaldırma istediğinde bulunun, bunu (https://search.google.com/) 'dan yapabilirsiniz.
3- Spam ve kopya içerikleri temizledikten sonra 2-3 gün bekleyin ve hiç bir işlem yapmayın,
4- 3. veya 4. Gün tamamen özgün yeni içerikler girmeye başlayın, günde min:5 max:6 içerik girin.
5- Yeni içeriklerinizin indexlenmesini bekleyin veya her 5 - 6 içerikte 1 ( Dizine ekleme istediği verin) lütfen her içerikte bunu yapmayınız.

Burda önemli olan hususlardan birisi, bunu çoğu kişi yapıyor. İndexlenmesini istediğiniz önemli içeriklerinizi google'da "Dizine Ekleme İstediği" verdiğinizde, bot otomatikman sitedeki tüm url'leri dolaşıyor zaten ve yeni bir url algıladığında ekleme yapıyor. Lakin, bu sadece dizine ekliyor, daha sonra uygun bulunuyorsa indexleme yapıyor yani, dizine eklenen her içerik aslında indexlencek diye bir kural yoktur. ( Ben öyle biliyom yanlışsa af ola)

Sitenizdeki içerikleri kopyala - yapıştır yapmayın! tamamen özgün kendi kelime haznenize dayanarak güçlü özgün girin, google gerçekten kopya içerikleri sevmeyen bir sistem çünkü, kullanıcıya aynı şeyleri çıkarmak yerine aynı başlıkla değişik içerikleri çıkarabilecek kadar da saçma bir sistem. :)

Kolay gelsin.